Ut med det gamla, in med det nya

Jag har valt att börja radera gammalt innehåll. Menar, jag har ju ändå haft denna blogg sen -08. Så fanns en heldel både tråkigt, ledsamt och glatt. Men just nu, saknar jag att blogga, skriva av mig och titta runt på andra bloggar. Och det gamla höll mig lite tillbaka. Jag kan iof radera hela blogge, byta bloggsida eller bara starta om en helt ny. Men jag gillar denna. Så jag behåller den ett tag till och bara raderar och förnyar, både med mer inlägg och kategorier.
 
Tänkte att jag gör detta nu när jag ändå jobbar natt, har det realtivt lugnt på jobbet, och i brist på annat. Hade möte med jobbet idag mellan 12-14:30, sen hämtade jag upp Melissa vid 15 och vi åkte hem till oss och väntade in hennes pappa. Vi hann äta mellis och gosa framför youtube som så hon älskar så mycket. Väl när han kom, gick vi igenom lite angående olika löner och dagjobb för min del. Jag är så himla glad hur han hjälper mig i nuläget. Både med jobb, träning och andra funderingar. Skulle kunna säga att det faktiskt inte är någon hemlighet att jag älskar honom, för allt han gör, för allt han är.
 
Jobbar ännu en natt imorgon, egentligen säger min kropp nej i nuläget. Jag är så trött, både psykiskt och fysiskt. Men pengarna måste in. Så jag får försöka härda ut. Ska kolla upp min bihåleinflammation imorgon bitti, nu har jag gått med den i snart 3 veckor. Så nu får det räcka.
 
Kommentera inlägget här: