You're the reason why I'm still smiling.

Ett halvår tillsammans med dig har nu gått. Och jag känner mig fortfarande lika nykär. Jag kan fortfarande inte förstå hur du kunde fånga mitt hjärta så lätt som du gjorde. Bara på ett andetag. Alla dagar, ord och minnen. Jag föll för den du är, att komma igenom den hårda fasaden du har, och få se din mjuka insida. Bara att få lära känna dig, och du visade sig vara allting jag vill ha.

Du gör mig till världens lyckligaste flickvän på denna jord. Oavsett om vi har bra eller dåliga dagar, så lovar jag att finnas där hela tiden. Jag vill bara ha dig vid min sida, varje dag och varje natt. Jag vill somna intill och vakna upp i din famn, att bara få se dig varje morgon gör att mitt hjärta slår ett extra slag och min dag blir perfekt. Jag kan inte ens tänka tanken av att förlora dig, det är du som gör mig hel, du som får mig att vilja le och känna mig älskad och trygg. Du ger mig allting som jag behöver. Och jag hoppas på att ge allting tillbaka.


Jag älskar att leva livet tillsammans med dig, det är bara du som finns i mina tankar och i mitt hjärta. Och ingen har någonsin gjort mig lyckligare än vad du gör varje minut. Inte ens ord kan beskriva hur jag känner för dig, ingenting gör det rättvisa mot vad jag egentligen känner för dig. Jag älskar dig, och att jag är den jag är pågrund av dig, och du är varje orsak, varje hopp och varje dröm jag någonsin har haft. Och oavsett vad som än händer med oss i framtiden, så är varje dag med dig, den bästa dagen i mitt liv.

Tack för att du finns i mitt liv och gör min vardag lite bättre än alla andras. Tack för att du ger mig den trygghet, närhet och kärlek som du gör bäst. För att du står ut med mig även fast jag kan vara världens bitch. För att du stannar kvar och visar att du inte vill gå någonstans. Att du gör varje minut med dig till den värdefullaste tiden man vill ta vara på. Tack för att du är den du är, och för att du låter mig få vara vid din sida. Du är som sagt mitt allt.
 
- Jag är föralltid din ted.
Kommentera inlägget här: