It's all about finding the calm in the chaos.

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja? Det är kaos, både upp&ner och fram&tillbaka. Men ingenting jag går in på.
 
I fredags jobbade jag 7:45-20:15, och efter jobbet fixade jag mig i ordning och sen åkte jag till emma där angelica och en till var. Även mary kom dit. Och efter det åkte jag ut till ted medans som andra skulle vidare. På lördagen på dagen slappade jag och mot kvällen hämtade frida upp mig så vi åkte till västerås för att gå på bio, filmen var oz, faktiskt jävligt bra förutom att min bästa skådespelare var ond. Och sen hemgång direkt efter det. Och söndagen var faktiskt helt enkelt bara lugn. Jobbade 11-18.
 
Igår jobbade jag 11-18:15. Dagen började bra, och sen krockade jag med firma bilen, dock inte mitt fel som vanligt. Jag var inne i rondellen och skulle ut, och då körde tant agda 83 in i min sida, allting gick bra men synd för bådas bilar. Men jag förstår inte varför äldre ska ha körkort egentligen? Visserligen att det var soligt, men man borde ändå se tycker man. Och självklart ska ju burnalice vara mitt i smeten som vanligt och självklart ska folk ta kort och filma? Varför inte bara gå fram till den äldre tanten och kolla läget? Men folk är väl för egoistiska för det.
 
Fick fet ångest att det var firmabilen och en annan bil som smällde, det tar ju tid att fixa till, och även att det inte bara var jag som var i bilen, men det löste sig i allafall. Snälla manne kom och hjälpte mig med papper o grejer, och sen tillbaka till jobbet för att fortsätta med allt. Ska ringa ett par samtal så jag får dokumenterat på papper att jag krockat utifall att det kommer skador senare i livet. 
 
Efter jobbet kom ted och hämtade mig, vi åkte och handlade och sen åkte vi till mickemike, ellinor och jonas för att käka våfflor, och vi gjorde i ordning 3 paket med våfflor, haha. Det blev ju som sagt en heldel. Och efter det blev det hemgång. Dagen efter så hade jag och ted hyrt en hyrbil för att kunna ta oss till uppsala till akademiska då jag fått en akuttid, vi fick vara där i någon timme eller två, och sen efter läkarbesöket drog vi och käkade och sen gick runt i affärer och sen hem.
 
Det har varit underbart väder idag, så jäkla varmt (jämnfört med vad det varit). Ted har precis åkt, och jag ska strax hoppa in i duschen om jag orkar, ska vänta in tills mamma slutar också så vi kan sätta oss ner och prata bara. Eller om vi går ut på en promenad. Kvällen blir lugn, minst sagt.
 
Kommentera inlägget här: