23års firande och en redig bakfylla och lite mer firande.

Jobbade som som sagt natt i fredags, 21:45-08:00. Efter det passet åkte jag hem och la mig och sov ett par timmar, och sen upp och fixa i ordning sig för kvällens bravader, och även städa och sanera både rum och badrum. Cissi kom mot eftermiddagen och fixade sig här med mig och även ted kom som skulle köra oss. Sen hämtade vi upp natta, jenny och frida. Och då bar det iväg mot madde där vi skulle nöta melodifestivalen och även fira mig. Kvällen var grym! Jag har alltid roligt med dessa nötter, helt underbara, mitt hjärta blir varmt av deras vänskap dom ger. Tack fina ni, för att ni finns i mitt liv och i mitt hjärta. Vi tog taxi in till stan sen och gick ut på all in, helt okej där inne faktiskt. Fick skjuts av anton på vägen hem med cissi och väl hemma så låg jag och lyssnade på musik fram till 4-5 tiden tills jag somnade ungefär då.
 
På söndagen tog jag det bara lugnt, umgicks med ted. Pratade och bara var. Mot eftermiddagen ramlade det in både släkt och familj, åt smörgåstårta, fikade och hade mysigt. Mamma och jag firade oss att vi fyllt år. (Mamma fyller år idag) och det var helmysigt i allafall att träffa alla.

Mot kvällen så blev det smält chocklad och jordgubbar med ted framför en film och en jäkla massa mys. Och idag har jag bara tagit det lugnt, umgåtts med mamma och snart ska jag åka iväg till jobbet eller om jag åker in lite senare, det är ju trots allt pengar och timmar som dras av, så jag får se hur jag gör med det. Ska städa upp lite här om ett tag och även försöka äta någonting.
 
Grattis bästa mamma på födelsedagen, jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥
 
Kommentera inlägget här: