Vårkänslorna kommer sakta men säkert. Och sommaren är snart här.

Ledig idag igen, helt jävla underbart. Vid lunch så gick jag över till cissi för att bara prata och umgås. Och sen gick jag mot stan för att möta upp angelica och emma för att ha en lunch på misto unos. Gott och mysigt. Efter det gick jag och emma runt på stan, och det blev lite shopping, bland annat en blus och ögonfransböjare då min uppenbarligen har gett upp helt. Sen gick jag och mötte upp cissi och vi gick och solade. Måste ju bättra på brännan så jag är förberedd i sommar, hihi.
 
Efter det så gick jag hem, och nu ligger jag här i sängen, och hoppas på att clarence ska ringa angående min bil snart så jag får hämta hem den. Annars? Jobbar imorgon, kortpass iof. 13-19:15, och efter det raka vägen hem och sen är jag ledig hela helgen igen. Elmia på lördag, och jag och cissi försöker smida planer, men det går väl sisådär.
 
Ikväll är planen att käka middag med mary och emma, men får se om jag hinner med det. Annars blir det en lugn hemmakväll och kanske även hämta bilen. Ska få pussa lite på min pojkvän när han är klar med bilmecket.