Som om glöden gick ur en.

Har som sagt inte tid att skriva lika mycket längre. Men mycket har hänt sen sist. Jag har gått och blivit sambo med världens finaste pojkvän, och vi har äntligen fått ordning i huset som vi antagligen bara bor i ett par veckor tills vi köper ett hus tillsammans då vi fått ett stort lånelöfte. Men till dess är det bara att hålla ögonen öppna ifall man ser något intressant. Jag jobbar i princip heltid, fortfarande på samma jobb, helt underbart. Och lever sambolivet och försöker umgås med vänner och familj på sidan om.
 
Både glada och tråkiga saker har hänt. Men ingenting jag går in på. Så skickar ut lite bilder på blandade saker som har hänt dom senaste veckorna, dock kanske det inte blir så mycket ändå, har väl inte direkt hållt koll på vad jag gjort och inte gjort, känns som sommaren har precis börjat, värmen, solen och det fina vädret är äntligen här. Men däremot i ett annat inlägg kommer det lite bilder på fridas inflyttningsfest.
 
Flytta hemifrån och sambolivet.
 
Två rätters middag för att fira med världens bästa.


En shoppingtur till västerås med fina emma på våran lediga dag. Vi hittade ett par plagg och pengarna rullade iväg precis som dom skulle.
Kommentera inlägget här: