Alla <3 dag.

Jobbade idag, 8:45-20:15. Det var tufft att gå upp så tidigt, är inte van för fem öre. Men det blev en lugn dag, fick även äta min kebab med mikael, ständigt tjatade efter den där kebaben tycker jag. Efter jobbet så åkte jag hem, fixade mig i ordning och tog det bara lugnt, hade velat umgåtts med ted, men det blev aldrig av. Så min alla hjärtans dag dejt blev jacob istället, haha. Vi umgicks och bara pratade.
 
Är hemma nu igen och nöter data och musik. Ska tvätta av sminket strax och sen ska jag nöta lite film och sova därefter. Ska mecka lite bil imorgon hade jag tänkt, göra klart allting med kablar osv. Och mot kvällen blir det dejt med frideli i västerås för att se på beautiful creatures. Hoppas på att den är grym! Har jag tur får jag säkert min jordgubbsshake också ;).
 
Glad alla hjärtans dag allihopa, både vänner, familj och pojkvän. Jag är glad att ni finns i mitt liv, jag uppskattar det, ni kan göra dom värsta dagarna till dom allra bästa, för vad hade det blivit av mig om inte ni hade funnits där i mitt liv? Ni är guldvärda, ni är lycka rent utav.
 
Kommentera inlägget här: