Long time no see.

När man jobbar i princip heltid, har pojkvän och få nära vänner att försöka hinna med och träffa. Då hinner man helt enkelt inte att blogga. Har inte skrivit på mer än en vecka, lite surt. Förhoppningsvis blir det här ett relativt långt med både bilder och mycket text.
 
Förra veckan fick jag hem min bil, äntligen. Så nu fungerar den nästan felfritt faktiskt, hehe. På fredagen  så var det upp tidigt för att hämta upp frida och vi begav oss till gränby för att shoppa loss. Blev faktiskt en heldel. Mot kvällen så fixade jag mig och sen hämtade jag upp jenny och frida och vi åkte till söta lina och förfestade där, dock var jag nykter. Men jag följde även med på krogen och det var en kul kväll, hade dock varit lite roligare om jag hade haft alkohol i mig. Men kul var det ändå. Kvällen avslutades på donken med bäcken och cissi med fyllekäk som det brukar heta.
 
På lördagsmorgonen var det upp tidigt för att fixa i ordning både sig själv och bilen. Även försöka få upp två fyllesvin vid namn jocke och charlie, gick bättre än väntat. Och sen bar det iväg mot elmia med cissi, jocke och charlie och resten av karavanen. Dagen var grym, massor med fina bilar och allt annat därtill. Kvällen var helt ok, trassel hit och dit. Och hemvägen var jobbig då jag körde både dit och hem, så det är väl förståeligt. Men väl hemma så somnade jag i hjärtats famn. Förresten fick även ett påskägg av bästa cissi, haha. Glad tjej.
 
På söndagen skulle ted iväg och jobba och jag fick ligga kvar och bara vara. Annars blev det en lugn söndag minst sagt. Tvättade bilen i statioltvätten, gick sådär? Glömde dra upp rutan så jag och cissi blev dyngblöta. Men bilen blev ren, både utvändigt och invändigt.
 
Måndagen spenderades i gränby med ted, blev lite mer shopping. Sen blev det matlagning på hög nivå hemma hos honom. Och därefter läggdags. Tisdagen jobbade jag 9:45.12:30 och sen åkte jag till askungen och noppade mina ögonbryn samt färgade dom. Jag blev faktiskt nöjd, ska försöka hålla dom såhär också. Lättare sagt än gjort.
 
Onsdagen blev det glass på torget och även lunch på wickmans med cissi, och sen försöka leta efter födelsedagspresent till ted. Egentligen vet jag ju vad jag ska köpa? Men frågan är vilket av dom grejerna jag valt ut.
 
Igår blev det tidig uppgång ännu en gång, och jag och cissi begav oss till sthlm för att besöka rapunzel of sweden, vi köpte med oss startkit och även nailhair extanstions. Och sen ett stopp i bro för att luncha med cissis mamma och sen vidare mot enköping och påbörja exprimentet. Och resultatet blev bra? Det var inte så svårt och klurigt som alla säger, frågan är hur länge dom sitter istället? Det lär märkas när dom ramlar av.
 
Och idag har jag bara tagit det lugnt och sovit ut. Hämtade mina grejer hos ted tidigare idag så fick träffa honom litegrann. Jobbar inatt, 21:45-08:00, ska väl handla det sista för natten och sen börja göra i ordning mig. Kanske kan jag åka ut till ted och överaska honom eller om jag bara tar det lugnt. Jag får se.
 
Planen för helgen är att fira ted, och även eventuell grillning står på listan med lite blandat folk, men har inte riktigt bestämt mig för det ännu. Och sen kanske om det blir en utgång? Annars ingenting. Har varit långledig nu, helt jäkla underbart. Kan inte beskrivas med ord. Dock har jag inte fått mycket gjort, blev sjuk någon natt eller två som kommer och går. Hoppas på att det inte blir värre inatt bara. Laddar upp lite blandade bilder, orkar inte sortera dom. Men det gör nog inget. Snart dags att fara iväg till världens bästa duvhök :).
Kommentera inlägget här: