Det här var det sista jag behövde.

Jag fixade skjuts igår av stefan, så vi hämtade upp frida och sen begav vi oss mot bergsgatan där emma skulle ha en förfest. Och kvällen blev grym. Om man tar bort vissa händelser. Men det var fint umgänge, skratt, alkohol, vänskap, krogen - en grym kväll helt enkelt. Vi förfestade och sen traskade vi ner mot all in. Och där var jag fram till klockan 1 ungefär, och sen fick jag skjuts av adam, och vi körde även hem en arg erik. Väl hemma åt jag nudlar och kraschade och somnade bredvid världens bästa.
 
Idag har dagen varit, fruktansvärd? Varför utsätter man sig för detta? Jag har mått sämst, och meningen ''jag ska aldrig mer dricka alkohol'' har kommit fram ännu en gång. Haha! Har bara legat i sängen stort sätt, väntar in på att ted ska komma hem hit och sen blir det smörgåstårta och allt med släkt och familj. Sen blir det en myskväll hemma hos ted ikväll.

Annars? Imorgon vankas det jobb igen, 10:45-18:15 tror jag det var. Och sen förmodligen raka vägen till ted, laga käk och bara vara. Ska hjälpa mamma med smörgåstårtan nu.
 
Livet leker. ♥