Vill tillbaka! Alanya 2012 <3

DAG 1 (ANKOMST, ONSDAG)
Landade runt 12 på dagen i ett soligt Turkiet, och åkte varm buss i över 2 timmar.. Fullt på bussen plus att två idioter var så sjukt fulla och började pissa i påsar och hålla på och käfta! Vi hade första hotellet, så vi hoppade av först av alla! Checkade in, kollade läget och drog upp på hotellrummet för att lägga in väskor. Nathalie somnade, jag la mig i sängen och läste, Emelie och Frida böt direkt om till bikini och tog första doppet i poolen. Gick till första bästa restaurang och åt någon äcklig pasta carbonara. Emelie fick ragg i form av en sliskig servitör och Frida hade fel på öronen och fick damp på en annan. Kom aldrig därifrån! Drog hem och slocknade direkt efter en lång resa och omställningen från ett kallt Sverige till ett stekhett Turkiet!

Servitör: "Är du säker..?" (På knackig svenska)
Frida: "Va?! Frågar du om jag är singel?!" (Arg somfan..)

 
DAG 2 (TORSDAG)
Körde frukost på hotellet. Gick till stranden där vi solade, badade och flöt runt på våra madrasser som vi köpte direkt när vi kom. Lunchade pommes och drack icetea peach. Gick hem vid 2 när vi inte längre kunde gå på stranden utan och få brännskador under fötterna. La oss vi poolen och chillade fram tills ca halv 6 då vi gick upp för att duscha och fixa. Käkade på en galen restaurang där det dansades av personal (och Frida) på både golv och bardisk. Fick drinkar som var äckliga, men tvingade oss att dricka upp då det ändå var gratis ;) Träffade Alex, Erik och Markus (som bodde på hotellet bredvid) vid bordet precis vid vårat och bestämde oss för att dra ifrån restaurangen tillsammans och gå till Supermarket för att köpa lite alkohol. Vi följde med dom upp på rummet och satt på balkongen och drog inte förrens senare på natten efter ölspel och snack. Vi fyra gick sedan hem och snarkade redan innan vi ens lagt huvudet på kuddarna.
 
Frida pratar om att ansiktet alltid är i solen men säger:
- "Ansiktet är ju alltid i facet!"
 
 
DAG 3 (FREDAG)
Körde frukost á la hotell. Hängde på stranden med våra madrasser i ett par timmar innan vi vek av till poolen för att få bort sand och salt som man hade lite varstans efter att ha rullat runt i vågorna! Lunch vid poolen. Plaskade runt tills kl blev ca 5 innan vi drog upp på rummet för att fixa till oss och göra oss iordning för middag. Drog till Supermarket och shoppade alkohol och vatten och bjöd in pojkarna för lite förkrök på balkongen. Men sen visade det sig att dom inte fick komma in, och inte heller vi fick lov och vara på deras rum, så vi drog på en smart plan.. Tog brandtrappan upp på killarnas hotell! Vi sprang där, upp till sjätte våningen och trodde vi skulle klara oss fint. Några minuter senare knackade det på dörren och in kommer två arga hotellarbetare och skäller ut oss tjejer, jagar ut oss och skriker bakom oss att om vi kommer dit en gång till ska dom minsann tillkalla polis.. Ojsanhoppsan så det kan gå! Tillbaka på våran egen balkong fortsatte vi att dricka, vi mötte upp pojkarna lite senare och drog till ett ställe där vi drack ett par drinkar för mycket i ett par timmar innan vi gjorde kaos på The Doors. Fyllekäk och taxi hem igen innan vi slockande runt 5. Grym kväll!
 
Nathalie: "Den här pizzan smakar spya. För såhär smakar det precis efter att jag har spytt.."
Jenny: "Tack, nu kan jag inte äta nå mera."
Och så lämnades pizzorna efter en bit

Nathalie: "Frida, vet du när jag ber om en öl till, det är då jag är på G G G GGGG!
 
 
DAG 4 (LÖRDAG)
Bakisslagg till 09.56 då klockan ringde och sedan låg vi vid poolen hela dagen. Vissa sov, vissa solade och vissa badade. Pratade med pojkarna genom gallret mellan de olika hotellen. Bestämde att vi skulle ses för middag senare på kvällen. Åt på något dåligt ställe, där musiken spelades så högt att man knappt hörde vad man själv tänkte.. Drog till beachen på kvällen och satt där och chillade. Pratade strunt och lärde känna varandra lite mera. Gick till Supermarket och köpte förnödenheter som chips, dricka och sånt där innan vi skiljdes åt. Satt på balkongen hela kvällen och myste.
 
Emelie: "Nån som har finnmedel?"
Nathalie: "Nej, men jag har svenskmedel, eheh"
10 minuter senare..
Emelie: "HAHAHAHAHAHAHAAH"

Emelie och Jenny: "Frida sover du i sportbh?!"
Frida: "Aaa.."
Jenny: " A, men är man utan och vänder sig om när man sover, då ligger dom ju kvar på andra sidan.."
 
 
DAG 5 (SÖNDAG)
Gick upp mycket senare än tidigare dagar, tog en baguette från "Glade viking" som vi tog med till stranden som frukost/lunch. Strandhäng på förmiddagen och därefter poolen när det blev alldeles för varmt för att vistas på stranden. Käkade lunch som vanligt på hotellet. Dusch och tillfix på rummet innan vi drog och käkade. Träffade upp pojkarna och drog till stranden för sprit och öldrickande. Spelade spel och fick tillökning i gänget i form av två konstiga Österrikare. Drog tillbaka till hotellen sen på natten och Nathalie och Emelie gick direkt upp till rummet medans jag och Frida satt utanför Aramis med pojkarna och snackade lite till. Frida hade panik där ett tag runt tidig morgon men det löste sig och vi båda var inne på hotellet vid ca 6 igen. Mycket bra kväll, och ett bra avslut på våra dagar med pojkarna.
 
Frida: "JENNY!! Jag blir dyng ikväll!"
Emelie: "Ja, speciellt när du sätter linnet ut och in..."
 
    
 
DAG 6 (MÅNDAG)
Endast poolhäng eftersom vi fått alldeles för lite sömn och var lite bakis. Käkade frukost/lunch på hotellet, som vanligt och låg vid poolen till ca 5. Sa farväl till pojkarna som åkte hem senare på kvällen och drog upp och duschade i vanlig ordning. Käkade fort somfan rakt över gatan. Smälte lite över en kattunge, sen dog Nathalie av för stark mat (jag också för den delen..) och sen blev vi lite sura på seg personal och galna katter. Fyra helt slut brudar satte sig på balkongen och nördade FB, innan vi somnade ovaggade!
 
Frida: "Men du är ju brunare på magen än jag!"
Jenny: "Mera fläsk.."
Frida: "Neeej!"
Jenny: "Jo, min mage är närmare solen än din.. Det är därför du har bränt dig på näsan, Frida!"

Nathalie: "Emelie, vet du, du är rätt mobbad för jag, Jenny och Frida har blåa kameror och du har en svart."
Emelie: "Ja, jag är blond också, men du är också mobbad.."
Nathalie: "Varför då?"
Emelie: "För vi andra har ögonbryn, det har inte du."
 
DAG 7 (TISDAG)
Gick ganska sent ut till poolen. Frida och Emelie gick till Supermarket och köpte kokosolja och solkräm medans jag och Nathalie försökte steka fläsket så gott det bara gick. Emelie hade ont i magen så hon drog upp på rummet och vilade medans vi andra var vid poolen. Gick och handlade godsaker som vanligt. Chillade på rummet innan vi gick till "Glade viking" eftersom att Frida och Emelie var sugna på köttbullar och potatis till middag. Asgod mat och sjukt trevlig personal gjorde våran kväll! Väl hemma på hotellet var det full fart i form av "grillnatta", så dans och stoj nere vid poolen. Sen dog vi. Frida fick ont i magen, Emelie likaså och jag var döende i hosta, heshet OCH någon slags ögonsjuka. Den enda som var som vanligt var lilla Nathalie.
 
Jenny: "Det här lär väl vara turkiska?"
Nathalie: "Ingen aning.."
Emelie: "Det är turkiska eller muslimska!"
J och N: "HAHAHAHAAHAHHAAH"

 
DAG 8 (ONSDAG)
Poolhängde till ca halv 5 innan vi duschade och sov ett par timmar! Slitna tjejer efter hela dagen i solen. Käkade på dansstället där vi träffade pluggpojkarna ifrån Gävle! Servitörerna var inte lika jobbiga denna gång, vilket var skönt! Fick tips på rabatt i en butik så fick sällskap av en servitör dit, Frida provade onepiece, Emelie likaså och försäljaren blev kär i Emelie. Vi bestämde oss för att inte köpa något alls just då, utan för att gå tillbaka dit senare i veckan. Sen satte vi oss på balkongen och glodde på varandra.. Och läskiga mannen på hotellet bredvid stod i fönster, samt balkong och glodde läskigt på oss.. Sen drog vi igång sång i form av barnsånger på tyska, engelska och spanska. En riktigt kulturkrock! Fick oss ett gott skratt senare på kvällen också, då en kille från hotellet stod nedanför balkongen och sparkade upp en boll (som egentligen skulle till oss) men den hamnade på balkongen under. Fail!
 
Turk: "Ahh, where you from?"
Vi: "Enköping."
Turk: "Ahh, Jönköping.."
Vi tänker för 450e gången: Nej, era döva jävlar,lär er lyssna!

 
 
DAG 9 (TORSDAG)
Gick upp vid halv 10 och tog våra madrasser under armarna och gick till stranden. När det blev för varmt drog vi tillbaka hem och la oss vid poolen istället. Käkade lunch och plaskade runt som sälar i poolen, sådär som alltid. Träffade på Nicklas från Bollnäs som frågade om vi ville festa lite eftersom att han och hans vän Jesper endast hade två dagar kvar i Turkiet, och eftersom att vi inte är dom som är dom sa vi självklart ja. Killarna kom upp till oss och vi satt ute på balkongen och drack och spelade, vissa av oss mådde inte så bra och andra mådde sjukt bra. Emelie och Frida försvann på promenad och vi andra satt kvar. När vi kände att ingen mer alkohol kunde drickas så gick vi och fyllekäkade på Cubana, där vi hittade Frida och Emelie. Träffade en norsk vid namn Espen som också bodde på vårat hotell, och han ringde dit sin kompis Morten och sen drog vi till hotellet vid runt halv 4. Den sista av oss var inte inne på hotellrummet förrens vid halv 6-6.

Bollnäs: "Vi kör huvudstäder på tema!"
Alla: "Okeeej!"
Emelie "Vaddå, i Sverige då?"
Alla: "HAHAHAHAAHAHAH"
 
 
 
DAG 10 (FREDAG)
Vaknade halv 12(!) senast hittills! Städerskan kom så vi drog ner till poolen och käkade. Hängde med Nicklas, Jesper och norskarna i poolen hela dagen, knappt något solande alls från våran del. Även lilla Melvin, världens coolaste kille var med oss och bråkade i poolen och sköt vatten på oss. Frida blev tjenis med Espen. Vi drog upp vid 4 och fixade oss och sedan mötte vi upp pojkarna och gick och käkade på Bella. Sedan bestämde vi oss för att köpa alkohol, vi kammade till oss (inte Nathalie, som bangade och stannade på rummet och kollade tv och städade..) och gick sen till norskarnas rum för förfest. Vi hamnade hos Bollnäs sen och spelade ölspel och drack alldeles för mycket sprit. Emelie, jag och två av pojkarna drog och nattbadade i havet, i världens största vågor och blev nästan dränkta alla fyra.. Frida var överallt och ingenstans. Sedan drog vi tillbaka till hotellet och tror att den sista av oss kom i säng vid 6!

Emelie: "Jag är hungrig!"
Frida: "Vi också!"

Frida: "Alltså, jag har inte ens smink på mig.."
 
DAG 11 (LÖRDAG)
Pojkarna från Bollnäs drog tidigt morgon. Och vi gick väl ner till poolen vid ca halv 11, och käkade och chillade vid poolen. Var molnigt för första gången sen vi kom ner, dock fortfarande sol men lite "disigt" och det kändes som att solen inte riktigt kunde ta sig igenom, alltså inte lika varm dag som dom andra. Norskarna checkade ut och hängde med oss innan dom åkte hem vid 5. Vi åt på Bella, med de trevligaste servitörerna man kan tänka sig. På kvällen fick vi besök av Mahmoud Abdullahi Harembyxa som även gjorde ett besök i lobbyn och tog kort med hotellpersonal, skrämde hotellgäster och stod utanför hotellet och vinkade på folk. Vi fortsatte skrattkalaset i dubbelsängen där vi låg alla fyra och trängdes och övade skånska. Galenskapen has no end!

Nathalie: "Alltså jag har bjudit mest på mig själv.."

Frida vid poolen: "Jenny, du är ju såhär; fint leénde - smack! fina ögon - smack!"

Jenny: "Vem vare som dregla?"
Frida: "Jag bah råka.."
 
 
  
 
DAG 12 (SÖNDAG)
Poolhäng all day, förutom en snabbvisit på stranden. Orkade inte vara där eftersom att det var så sjukt varmt! Hängde vid poolen till ca 5 innan vi tog powernaps på hotellrummet innan vi tog oss i kragarna och duschade och fixade iorning oss. Mat på "Glade viking" och det var som vanligt bäst. Hade en söt katt som strök runt benen medans vi satt där. Satsade på en sista fest innan vi skulle hem, så drack halva spritflaskan vi hade kvar, drog till Doors och dansade sönder både dansgolv och bardisk. Emelie försvann ett tag och vi letade överallt.. Med en paus på Burger King för fyllekäk. Fick världens största meny, aldrig sett större! Frida hade damp eftersom att Emelie var borta och trodde på det värsta, medans jag och Nathalie somnade som om ingenting hade hänt. Hon dök upp vid halv 5 efter äventyr och promenad och fick en utskällning av Frida direkt i dörröppningen. Men sen var allting bra igen.

 
DAG 13 (MÅNDAG)
Bakistjejer som hängde vid poolen. Och Frida var så törstig att hon drack upp hela poolen plus lite till! Gick upp och sov innan vi tog våran middag. Åt på Oscar's en sista gång och tog farväl. Sorgligt! Resten av kvällen passade vi på att mobba Frida! Kul för oss, kanske inte lika kul för henne dock.. Gick och la oss tidigt.

Melvin: "Jag bor inte här, jag är bara här på semester.."
Frida: "Aaaawwww"

Jenny: "På vilken promille är man död?"
Frida: "Tror det är typ 3 eller 4.."
Nathalie: "Men om burken har 5% då..?"
 
  
 
DAG 14 (TISDAG)
Klockan ringde runt 7, eftersom att vi skulle besöka en marknad bara några 100 meter bort.. Frida, Emelie och Nathalie klev upp, själv låg man kvar och sov tills flickorna kom tillbaka, vid 11-tiden ungefär. Dom kom tillbaka med lite roliga saker, men det var väl ungefär samma saker som i alla butiker vi redan hade varit i, dock lägre priser. Lunchade vid poolen och busade med hotellpersonalen som skulle putta i oss från madrasser, drog oss på madrasserna runt hela poolen och kastade is på oss. Åt på Bella en sista gång och tog farväl, sprang sedan runt i massa butiker för sista shopping. Nathalie och jag jinxade en idiots butik och hoppas han får rejäl otur eftersom att han var sjukt jävla otrevlig! Och sen drog vi två tillbaka till hotellet medans dom andra två sprang runt och letade en tröja som Frida prompt skulle ha. Vi trodde dom var vilse men sen dök dom upp efter ett par timmar och Frida visade stolt upp sin påse! Packade det sista och sov sista natten i rummet.
 
   
 
DAG 15 (HEMFÄRD, ONSDAG)
Gick upp halv 7 och fixade det sista. Satte oss på balkongen en stund och njöt av värmen en sista gång. Checkade ut och satte oss på entrétrappan och hängde där tills bussen plockade upp oss och resan från varma, underbara Alanya, Turkiet till kalla, skittråkiga Enköping, Sverige påbörjades. Landade vid 4-tiden och skiljdes sen åt efter två helt fantastiskt veckor tillsammans.
 
Kunde aldrig haft det bättre!