Västeråsshopping

Min lediga dag bestog utav att gå upp tidigt, skrapa rutorna på min bil, hämta upp frida och därefter jenny och natta och sen åkte vi mot västerås för att spendera alla pengar och våran tid där. Vi åt även på spicy hot efter vi gått runt halva västerås för att dom bytt lokal för ett par månader, men det var lätt värt det. Åkte som sagt in till centrum, erikslund och bolaget. Jag handlade faktiskt ingenting idag, helt fantastiskt? Men det var en riktigt bra dag idag.
 
Min lediga dag blev att jag jobbar inatt istället, haha. Jag borde verkligen vara ledig, men icke då. Jag vill jobba, tjäna och spara pengar. Jobbar i allafall inatt, 21:45-08:00 och sen jobbar jag imorgon 15-20:15. Sen 18-21:45 som övergår till nattpass på fredag och lördag och sen jobbar jag 15-22 på söndag. Så där har ni min helg, jag nås på luren, om ens det eller varför inte jobbet ;) Jag kommer vara totalt utbränd och utmattad efter denna helg och dessa två veckor som gått. Så det ska bli skönt med minst fyra dagars ledighet nästa vecka. Och nästa helg kommer det bli en grym helg. Ser fram emot det. 
 
Ringde nyss på dörren, öppnar. Och där står det fullt med barn med halloweenkostymer, finns det något värre än halloween? Svar nej. I mina ögon är det en hemsk upplevelse, massa utklädnader, ljud och läskiga masker, finns ingenting positivt i det hela alls. Jag är livrädd varje år. Jag hatar det. Haha. Är ensam hemma också då mamma och pappa är på akademiska, så jag hoppas dom kommer hem snart så jag slipper vara ensam, för hunden är ju inte speciellt hjälpsam. Som plåster på såren får jag faktiskt gå och lägga mig i ett par timmar nu, och sen tänker jag hoppa in i duschen, fixa i ordning mig, packa och fara iväg till jobbet.
Gamla goda tider ♥
Kategori: Mitt liv i ett nötskal Taggar: Halloweens, Jobb, erikslund, shopping, spicy hot, utbränd, utmattad, vänner, västerås;