23:17

Dagen har gått fruktansvärt fort. Vaknade tidigt, och åkte ut mot eve och lilleman (elvis) hehe. Var där ett tag sen in till stan för att ha en liten picknick vid hamnen med wickmans sallad. Mums. Och sen åkte vi till peters jobb och därefter körde jag hem eve o lilleman igen. Duschade av mig lite fort och sen tog jag det lugnt fram tills jag skulle börja jobba, hjälpte mamma med sammiebam hos veterinären och sen kramades jag med min fina pojkvän.

Jobbade som sagt 16:45-22 och sen direkt till statiol för att köpa pringles, dock hade dom inget så fick nöja mig med jordnötsringar. Ett sånt där måste ha annars dör jag känslan. Så nu ligger jag i sängen och nöter oc, och ska strax sova. Och imorgon blir det jobb 7:45-19:30. Långpass med andra ord. Och efter det blir det att umgås med älskling på hans jobb om inte, blir det en direkt hemgång.

Förresten, mamma satt och bläddrade runt på nätet, och till slut visade hon mig en resa för en vecka för 2049kr till grekland. Blev sugen? Nej inte alls. Nästan så att jag packar och sticker direkt. Gah, vill åka utomlands!


Filip Krantz:

Hej, Kommenterar på din blogg efter att jag såg att du tidigare var med i en bloggtävling. Är du intresserad av att vara med och få chansen att vinna: http://presenttips.org/?p=35 ?

Kommentera inlägget här: