Hur svårt kan det vara?

Menar, att packa för ett år var svårt nog. Men att bara packa för en vecka borde ju vara hur lätt som helst? Uppenbarligen inte. Med tanke på att jag har packat om flera gånger och samma kläder är fortfarande kvar och hälften får inte plats...Nåja, lär nog gå upp tidigt imorgonbitti eller om jag packar klart allt om ett tag, men det är så svårt när man väl packat ner allting, så måste ändå hälften upp när man ska använda det. Suck. 
Kvällen blev helt okej ändå. Ted kom förbi och sen hämtade eric och fille upp oss, så vi åkte runt och även linus kom förbi. Sen blev det glass på statiol, och därefter stog vi i hamnen. Jag hämtade även upp suz lite senare och eve kom också, så har bara umgåtts med vänner. Så det blev en lugn fredag.
 
Imorgon vaknas det jobb, 11:45-18:30, men förmodligen kanske jag kan smita ifrån tidigare så vi kan komma iväg till rättvik någongång. Dock vet jag inte vad jag vill göra, hälften av mig vill stanna kvar här och resten vill åka, en utomlandsresa hade ju inte suttit fel. Men det blir en i september istället. Längtar.
 

Nej, ta något att äta och sen sova kanske?