Sjuk ännu en gång.

Veckan och helgen har gått förbi ännu en gång. I söndags natt började jag bli sjuk och på måndagen vaknade jag upp med feber, snuva och hosta. Så på måndagen tackade jag nej till jobb och tog det lugnt hela dagen, och på kvällen passade jag på att åka ut till sara med suzanne för att ha en mysig tacokväll. Senare mot kvällen så hade jag myskväll här hemma med nordis.

Tisdagen kände jag mig lite bättre, och dagen blev framförallt så mycket bättre när ett jobb ringde och sa att jag skulle till dom och skriva på anställningspapper på torsdagen, och tack vare det så städade jag hela huset och gjorde finmiddag till mamma, pappa och daniel. Och sen blev det filmkväll med dom också.

Onsdagskvällen så umgicks jag med nordis, och han sov även kvar här, massa mys ♥. Och torsdagen så umgicks jag med fg,adam och cecilia drack kaffe och mot kvällen åkte vi ut ett tag.

Hälsade på nya jobbet i fredags, verkar bli bra där, eller i allafall vad jag hoppas på. Åkte till bolaget för att vara sällskap med adam o sofi och även där ringde ett nytt jobb mig och undrade om jag kunde gå på arbetsintervju, och självklart tar jag den chansen. Det går bra nu! Senare åkte jag och frugan till västerås, men innan vi visste ordet av så hade nordis givit mig hans bil hela helgen för att han skulle till stugan med hans pappa och syster. Hälsade även på nya jobbet, verkar bli bra där, eller i allafall vad jag hoppas på. Jag och frugan hittade lite kläder till henne i västerås, medans jag försökte spara pengar. Mot kvällen åkte vi ut med nordis bil, även suzanne och eve var med. Och helt plötsligt ville suz och frugan dricka så vi åkte upp till frugan där dom drack och sen åkte vi ner mot pulse där vi alla gick ut. Jag och eve var dock nyktra, men det var en kanonkul kväll ändå! Jag körde även runt massa folk och tjänade pengar, så det var ju positivt. Kom hem runt halv 5 på morgonen, jisses.

Lördagen så tog vi det lugnt hela dagen och mot kvällen hamnade jag,suz,lina o frugan hos jocke och adam där även bäcken, cecilia och compani var. Vi drack och senare åkte vi ner mot fernandos, all in och hörnan. En kul kväll! Efterfesten blev väl bara wierd... Inga namn och inga ord nämnda. Kom hen ännu en gång halv 5.

Idag var jag totalt slut, och min röst är fortfarande inte bra, mer som att jag hamnat i målsbrottet. Blev frukost/lunch på natti med fg,sophia,suz,cecilia,adam och jocke. Och senare tog vi det bara lugnt, städade rummet osv. Mot kvällen träffade jag marcus, tittade på film och hade det mys. Sen åkte jag ut och träffade robert, towe och viktor och sen blev det kaffe latte på donken lite folk och sen hämtade jag upp nordis så han fick sin bil tillbaka, min pärla.

Nu ligger jag i sängen, hostar sönder mig och hoppas på att det kommer ett mirakel att jag är frisk imorgon, och hoppas även på att få jobba fast jag har denna röst,hosta och snuva. Nöta lite andra avenyn avsnitt, dricka upp min medicin och därefter sova. Imorgon blir det jobb 7:30-11. Slänger även upp en bild på två nya mattor i mitt badrum som mamma köpte, hihi. Finfint!


Jag är så jäkla lycklig!

puss&kram
/ emelielindqvist.