En otroligt lyckad halloween.

Gårdagen blev som sagt ändrad, ännu en gång. Jennifer ringde, och sa att vi borde åka. Och jag var klarfixad och begav mig till the mall där vi möttes upp. Sen tog vi en fullproppad buss in till city till wynyard, tog tåget till burwood och därefter en taxi till lucas hem. Han blev bra överaskad när han fick se oss, vi som sa att vi inte skulle komma. Men festen var lyckad, trevlig folk, bad och dricka. Plus i kanten när jag och luca fick vara ensamma i jacuzzi, tror jag aldrig badad i en sån förut, speciellt inte så stor heller. Men helt underbart var det i allafall. Synd att vi inte fick några bilder dock, ska försöka bli bättre på det. Men luca tog ett par stycken, men lägger bara upp två bilder.

När festen började ta slut, tog vi taxi hem till jennifer där vi fortsatte efterfesta med ken och hans knasiga vänner. Och runt 6 tiden somnade jag så gott i sängen och likaså jennifer medans dom andra lyssnade på musik och pratade och skrattade högt.

När vi vaknade idag, oups runt 5 tiden, så gjorde vi oss i ordning och sen gick vi ner till manly och åt middag på en fin resturang, och sen gick vi bara runt och tog det lugnt, sen tog jag bussen hem till dee why och tog en evighetspromenad därifrån barfota. Efter halva vägen då jag nött sönder mina fötter kom jag på att jag hade faktiskt strumpor i väskan, smart som jag var så satte jag på mig dom och kunde nästan gå normalt igen. Det tog en timme för mig att gå från dee why till wheeler hights. Helt galet! Men nu är jag hemma, försöker få tag i pappa pga flygstrejken och sen tänker jag tvätta mina smutsiga fötter och därefter nöta oth och sova tidigt.

Slänger upp en bild på nya älsklingsklänningen jag köpte på glassons.

puss&kram
/ emelie lindqvist.