Efter fyra månader återförenades vi.

Idag vaknade vi ännu en gång med skratt upp till halsen, jag har nog inte skrattat såhär mycket på 8 månader. Vi skrattar varje dag, varje minut och varje sekund. Vi har så jäkla kul, och jag ångrar inte en minut.

Idag när jag kört bill till skolan så började en storstädning (läs på hög nivå) mamma är här, och då blir det så. Sen efter det tog vi bilen till mitt gamla hem, frensch forest, efter fyra månader trodde jag att tjejerna inte skulle känna igen mig, men tro mig. Det gjorde dom. Dom skrattade, jag läste sagor och lekte för fulla muggar. Gah vad jag saknar dom, hela familjen. Allting. Så inte ett dugg blyga där inte. Vi var där ett bra tag och sen gav jag allihopa flera kramar och ska komma tillbaka vid jul igen.

När vi väl var hemma gick min familj in till mitt hus och jag fixade lite i stora huset. Och nu har vi ätit middag och ska snart börja spela yatzi. Familjen lindqvist är samlad igen, vi spelade nämligen alltid på våra husvagnssemestrar massa yatzi och fia med knuff. Älskar't. Imorgonbitti bär det av till city för att upptäcka allting där och på söndag blir det blue montains (stavning?) Men nu tänker jag vinna ett parti yatzi. Slänger även upp ett par bilder på mina undrbara tjejor.

puss&kram
/ emelie lindqvist.