Bara stå still! För en minut?

Jo det har ju varit tyst här två dagar. Har inte mått nå vidare alls. Gav upp där ett tag. Men nu är jag på fötter igen. I lördags och söndags låg jag bara i sängen, tittade på film, tittade på film och därefter tittade på film. Somnade även titt som tätt också. Två stycken tycka synd om sig själv dagar helt enkelt. Eller ah, mådde illa, magen krånglade och hade en hemsk huvudvärk. Så var väl ''lite sjuk'' ändå.

Anyway, morgonen idag gick jättebra. Mådde även bättre. Så när jag fixat lite smått här hemma skulle jag ta 10:09 bussen (såklart missade jag den). Och gick hem igen. I spöregnet. Eller kan man kalla det hagelregn? För det kändes mer som det. Och sen tog jag nästa buss vid 10:39. Ännu mer dyngsur än jag redan var alltså. Under hela bussresan fick jag prata med älskade bäcken, kanske inte hade så mycket att säga, men det var ändå grejen att få höra hans röst. Hans kloka ord, fåniga funderingar, hela han. Och väl på gymmet träffade jag hanna, fixade ett möte så dom kan väga mig, mäta mig osv och gå igenom massa annat. Körde ett bra pass idag, det gamla vanliga.

Efter gymmet gick vi runt i affärer, bytte även in mina nya jeans som dragkedjan gått sönder på, fick ett helt par nya. Thanks dude! Och sen kikade vi lite på skor. Köpte dock inget. Gjorde klart mina hemliga saker också, finally. Inte en dag för sent, eller jo förresten.

Väl hemma fixade jag det sista, tog ut alla soppor, plocka ur diskmaskinen, tvättade mina (icke längre vita numera) skor och åt lite mat. Eric går fram och tillbaka från köket till arbetsrummet varje minut, jag blir så stressad, och elvis gör samma sak. Bara stå still, relax?! Har haft dåliga dagar sen lördags. Minsta lilla, så irriterar jag mig på det. Och det här tog priset. Så nu tänker jag ta en blöt promenad med elvis, ser inte fram emot det dock. Det får bli en kortis. Inga 45 minuter här inte. Han kanske får en till promenad ikväll beroende på hur det regnar. Time to go!

Tur att jag har mixie när jag har mitt dåliga humör eller är trött. För hon brukar alltid komma fram, ge mig en kram och säga ''i love you!'' Och sen brukar även gaby säga samma sak några minuter efter. Det är kärlek.

puss&kram
/ emelie lindqvist.