God förmiddag och godnatt

Dagen har gått fort, kanske lite för fort i vissa lägen. Jag, elvis, sara, sammy och michaela tog en promenad till affären, sen gick vi till lekparken och lekte av oss. Var inte där så länge dock för michaela blev trött och ville gå hem, så då gick vi hem och myste i soffan. Lite senare så åkte jennica och michaela till affären då fixade vi lite där hemma medans sammy sov och sen tog vi det lugnt, när jennica kom hem igen packade vi in alla varor och sen gick dom vidare med sammy till grannen för att äta middag.

Och väl tillbaka så var det bathtime, jag tycker så synd om michaela hur vi tvingar henne på örondropparna, hon skriker och skriker och gråter. Men gör vi inte det så blir det värre, stackarn. Men hon får alltid något fint efteråt eller göra någonting kul. Det gick jättebra med tjejerna ikväll, sammy somnade i min famn på mindre än 5 minuter, sen michaela somnade medans vi satt och prata, haha. Och gaby tog jennica hand om. Sen blev det pizza med sara, mums.

Annars sen klockan 7 halv 8 har vi bara legat i mitt rum tagit det lugnt osv, suttit och försökt planerat morgondagen men inte kommit fram till något. Vi vill hinna med taronga zoo, bonibeach/manlybeach, warringah mall, sightseen bussarna, ta kort på bron o opera house på kvällen osv osv. Hinner man allt det där på en dag? Knappast. Sara åker på lördag klockan 2, får redan gåshud att hon lämnar mig och jag blir kvar ensam igen. Det har känts så otroligt bra att hon varit här, haft askul med henne, vi är rätt lika också, har alltid kul, skrattar osv. Så känns trist att hon åker. Men hon kommer tillbaka soon i hope. Kanske dags att sova snart, sammy är min inatt, men inatt ska jag vänta tills hon vaknar självmant, bara hon inte vaknar vid 4 och vägrar sova sen, då blir jag nog lite smått galen. Så får hoppas på att hon är snäll flicka ikväll, haha. Nej, läsa lite bok och sova var det. Godnatt allihopa.

Just ja, ändringen med svnska tiden här nedanför fungerade inte att ändra till australiens, så ni får acceptera att det är svensk tid där. Vet ni hur man ändrar, säg gärna till hur man gör!

puss&kram
/ emelie lindqvist.