Kanske inte lika mycket uppdatering numera.

Inte skrivit på ett tag. Igen... Det är inte lika kul att skriva med det här internet och utan kommentarerna. Så det blir lite pauser nu, eller tills jag kommer på något att skriva om eller att berätta något eller då jag bara har tråkigt.

Veckan gick fort, var även till gymmet häromdagen med hanna. Annars har det inte hänt så mycket mer. I fredags var planeringen att åka in till city och möta upp marcus, men jag hade inte fått mina pengar ännu från gerald, så jag blev hemma. Somnade tidigt också. Bestämde även med sadie och compani att jag skulle bli upphämtad 4.30 på lördagen, för vi skulle till något vattenfall osv, men när jag väl vaknade upp så orkade jag inte kliva ur sängen, men när han stått vid huset och väntat in mig, så tänkte jag att det kanske är bäst att jag följer med, det kan bli kul? Men när jag kom åkte dom. Och grejen var att jag kunde inte skicka sms till dom, för mina pengar hade precis tagit slut, så den sög. Men det var lugnt, såg bilderna, och jag blev väl lite avundsjuk, hade velat åkt dit nu i efterhand.

Lördagen sov jag ut, mötte upp hanna i dee why och sen gick vi runt där, jag tog en glass hon drack sina små fästisar. Sen åkte vi hem till mig och slappade, vi köpte även en fryst pizza på hemvägen och gjorde i ordning den, helt okej. Och sen började vi fixa oss för kvällen, och all kraft som jag gav hanna för att hon skulle bli pigg och taggad, så tror jag nog att jag gav för mycket så att min försvann. Så jag var mest irriterad osv på slutet av natten. Men kvällen var awesome! Vi var först på centrey krogen, och sen åkte vi vidare till kings cross. En galen kväll, och det slutade sen med att vi tog taxi in till stan igen och där tog vi bussen till dee why där vi tog taxi till mig och sov där.

Idag skulle vi tagit en promenad, men så blev inte fallet. Eller inte som planerat i allafall. Vi vaknade sent, och sen skulle vi gå till dee why, men ja vi hittade inte. Så det slutade med att vi tog bussen dit. Där vi tog nästa buss till warringah mall, åt middag och sen handlade lite smått och gott inför kväll. Sen tog jag bussen tillbaka till dee why och tog taxi hem. Jag var för lat för att vänta in nästa buss. Jag tror inte jag riktigt tycker om att bo här uppe, kan inte sätta fingret på varför heller. Men jaja, jag ger allting lite tid. Tur att jag tycker om familjen i allafall. Annars vore det illa.

Har precis skypat med mamma och pappa + familjen dahlman. Så ska strax gå in till mig och ta det lugnt, ladda upp lite med godsaker och sen slå igång en film innan min dator dör, för den varnar nämligen för batteritorsk och laddaren är i min lägenhet. Ska även börja träna fulltid nu, då jag inte kommer i min nyårsklänning, mitt självförtroende har sjunkit nu, jag som alltid har haft bra självförtroende. Och nudå? Zero. Ni som känner mig tillräckligt väl, vet hur mitt självförtroende är. Träna varje dag i veckan och få min kroppsvikt igen. Usch, tänker aldrig mer klaga på dom som går upp i vik i utländerna typ usa, australien osv. För det är sanning, man går upp i vikt här. Det är helt sjukt hur fort man gör det också. Men, man är bara i australien en gång, i allafall dom flesta. Så det är okej. Men idag var det en dålig dag, mycket dålig dag. Det kan nog hanna hålla med mig om. Men det blev genast lite bättre när jag fick prata lite med mamma,pappa och suzanne.

Jag saknar min suzanne & sara extra mycket idag <3
114 dagar.

puss&kram
/ emelie lindqvist.