Fortsättning följer..

Efter ett par dagar när vi fått vara hemma. Var det dags att åka in igen. Jag gick runt med huvudvärk från dagen jag födde. Och till slut gick det inte längre. När dom tog edan fel, blev det komplikationer. Och jag fick nackspärr, ryggspärr och outhärdlig huvudvärk. Jag kunde inte stå eller sitta, ingen drick eller matlust, tålde inte melissas skrik, kunde inte amma. Så väl inne igen, fick jag en massa tabletter och vi fick stanna en natt. Läkarna förklarade även att dom punkterat någonting i ryggen, och för att laga det måste man ta blod från mig och spruta in i samma hål och täppa till som ett plåster. Men jag blev bättre. Mot kvällen dagen därefter så fick vi åka hem. Och jag hade telefonkontakt med läkaren. Men det blev bättre o bättre.
 
Däremot alla dessa krämpor runt om, var fortfarande hemska. Det värkte där nere, dunka, sved. Stygnen gick upp och det läkte fel. Men efter ett par veckor så blev det bättre o bättre.
 
Hade i allafall lycka på hjärtat. Tänka sig att man har en sådan fin vän som bryr sig sådär extra mycket om både mig, melissa o ted. Hon skickade jättefina blommor för att melissa kommit till världen.
Kommentera inlägget här: