Flyttkaos

Igår fick vi nycklarna till nya huset, medans Ted jobbade så ordnade jag tillsammans med mina föräldrar och ena bror med att flytta grejer. Därefter blev det pizza hos mins föräldrar också. 

Den flytten gick bra, lite problem med bjässen till säng men det fick gå ändå. Det kommer "nog" bli bra det här. Lite ovant att ha så stort o annorlunda. Men mycket måste köpas hem och fixas om, exempelvis måla om två av sovrummen.

Just nu längtar jag mer än allt annat att inreda barnrummet och även våran lilla walk in closet. Men framför allt att bara få ordning. Nu har jag vårat fina lilla hem tillsammans med våran familj igen. Det ska bli intressant att se hur sören reagerar på det här. 

Jag skickar upp lite bilder när vi kommer tillrätta, ska hämta nästa flyttlass om ett tag. Så får jag plocka o dona idag för ikväll vankas det kräftskiva med fina gamla arbetskollegor. Dock håller jag mig borta frän kräftorna o äter någonting annat.Brio primo + isofix

När ekonomin går i princip åt helvete med tanke på flytta till nytt hus, depositionsavgifter, lön och gravpenning samt all den stress, och faktum att man faktiskt har världens bästa föräldrar som vill så gärna ställa upp, så kommer dom hem med en brio primo bilbarnstol med isofix som vi har pekat ut att vi skulle köpa den. Och den är redan betalad och klar. 

Mina föräldrar är guldvärda, ovärderliga. Jag kan aldrig tacka tillräckligt mycket för allt dom hjälpt mig med, oss. 
Ni är helt underbara. Ni.