Clothes

Kategori:

Eviga väntan.

Har varit mycket jobb nu, i fredags efter jobbet åkte jag, daniel och mamma ut till tefan och firade ellabus där, lottas familj o bagge. Åt supergod tårta och bara umgicks. Jättemysigt. Efter det åkte jag hem, tog det lugnt, fixade i ordning mig lite till och sen hämtade ted, micke o mickes bror upp mig i jänk o vi hämtade upp ellinor o sen begav vi oss mot dalbo för att äta på donken, haha. Massa fulla människor i bilen, sång o skratt. Och söndagen tog vi det bara lugnt. Ska jag vara ärlig minns jag inte vad jag gjorde.
 
Denna vecka och helg är jag ledig, förutom på torsdag, då jobbar jag. Ska bli skönt och komma tillbaka igen. Att vara såhär långledig, det är sjukt. Man går bara och trampar, väntar inte saker man ska göra o vill göra osv. Gah.
 
Igår var jag till västerås frida och linn, det blev en heldel grejer, och vi gick inne på ikea i över 1½ timme och köpte saker till frida som hon behövde för sin lilla flytt. Och sen lite kläder på det. Och får självklart inte glömma ikeamaten. ;) Lägger upp vad jag köpte i ett annat inlägg.
 
Ska åka iväg med sara efter 4 när hon är klar, så får vi se vad det blir av. Det blir i allafall en liten middag och kolla runt i västerås tror jag? Och mot kvällen är det dags för husvisning ännu en gång. Som jag längtar.
 
Om inte, blir det lugnt. I helgen har jag inte riktigt några planer, det är bilträff på hälla o det är fest hos min bror.

Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen?

Gårdagen var helt okej, massor med folk som spelade och även många som tittade på. Fia och emma kom hit först och sen åkte vi ner mot idrottshuset där vi mötte upp jessica och johan, och sen var det bara att vänta in resten. Allting avslutade väl runt 8-9 tror jag. Och då körde jag hem fia o emma och sen åkte jag och ted och handlade lite gottegrejer för kvällen, som vi inte ens åt utan totaldäckade i sängen framför en film, och vaknade senare upp mot natten.
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, vaknade av att ted skulle åka till jobbet, men kom sen tillbaka då klockan var en timme för tidigt, haha. Annars har jag bara legat och solat och fått lite färg förhoppningsvis. Nu mot kvällen verkar det bli som att jag inte har några planer. Blir nog bara hemma helt enkelt. Eurovision med mamma och pappa o lite gott, sen vänta in på att ted kommer hem från garaget.
 
Seg dag och dålig dag. Många tankar snurrar runt just nu.