Slut som människa.

I veckan har det varit väldigt mycket jobb, en aning för mycket känns det som i vissa lägen. Men det har gått bra och det har varit kul. Ligger nu i sängen och slappar, ska packa i ordning mina saker och sen ska jag samla ihop all dess jäkla tvätt och lägga i tvättstugan som jag kan starta imorgon innan jag ska åka iväg till västerås med jenny och frida. Får se vad vi hittar för skoj där borta, ett måste är nog ikeamaten i allafall, vet även att jag behöver ett par saker hem från olika butiker.
 
Sen efter västerås ska jag mixtra lite med bilen och fortsätta städa o tvätta. Mot kvällen är nog planeringen att laga någon god käk hemma hos ted med honom, och sen bara ta det lugnt. Jag orkar inte göra så mycket numera då jag jobbar så mycket. Men det är bara mysigt och åka raka vägen hem till landet ingenstans och bara vara, med den bästa.
 
Annars? Eftersom det mest är jobb som kretsar runt mig just nu och även pojkvän, så händer det inte så mycket. Längtar just nu bara efter sommaren, sol, bad och värme. Även till nästa helg då jag får träffa mina fina vänner för en galen kväll.

Ska gå och slagga nu, eller åtminstoende starta en film, äta någonting och sen somna till filmen. Det blev lite ändrade planer så att säga.
Well, it's your choice.
Kommentera inlägget här: