Inte ens ord kan förklara.

Gårdagen blev lugn, sov fram till 2 tiden, och åkte sen hem till ted och duschade och fixade mig till liv där. Sen lagade vi mat och kikade på film resten utav kvällen. Bara massa mys med andra ord. Så idag vaknade jag med världens finaste. Tyvärr fick jag inte umgås med honom sålänge då jag skulle hem och sen fira fina morfar som fyllt år. Efter det blev det hemgång direkt, middag med mamma, pappa o majsan och sen mot kvällen blev det bingolotto med vänner. 
 
Sitter i sängen nu, ska ta någonting att äta och sen nöta film tills jag somnar, precis som jag brukar göra när ted inte är i närheten, haha. Imorgon vankas det jobb mellan 14-19:15.
 
Känner på mig att månaden som kommer, kommer bli bra. 8e mars, min födelsedag, 9e mars, en helkväll med mellokväll o fira mig med fina vänner ute hos madde, 11e mars, fira mamma, 14e mars, jag och ted firar hela 6 månader, 30e mars, elmia, och sen bara njuta helt enkelt. Finns säkert fler speciella datum att rabbla upp, men ingenting jag orkar just nu.
 
Ska fortsätta nu, med ett leende på läpparna :)
Du gör mig fullständigt hel. Inte ens ord kan förklara hur jag känner.

Ut med det gamla och in med det nya.

Ny design uppe. Satt och fippla lite på jobbet inatt så jag inte skulle bli trött, jag lyckades. Blev väl faktiskt nöjd också. Eller?

Kategori:

220213

The day I first met you,
you told me you'd never fall in love.
But now that I get you,
I know fear is what it really was.

Now here we are,
so close yet so far.
Haven't I passed the test,
when will you realize,
baby, I'm not like the rest.

Don't wanna break your heart,
wanna give your heart a break.
I know you're scared it's wrong,
like you might make a mistake.
There's just one life to live,
and there's no time to wait, to waste.
Kategori: