Mycket vill ha mer, det är så vi bygger problem.

Ännu någon helg har vandrat förbi. Hela förra veckan så jobbade jag i stortsätt varje dag. Var ledig torsdagen dock. Mot helgen så blev det bilträff på hälla i västerås. Åt först pizza med bäcken och sen hämtade vi upp cissi och sen begav vi oss mot västerås. Däremot var det nog en av dom sämsta bilträffarna jag varit på. Tråkigt men sant. Hoppas på att nästa blir bättre. Väl hemma i enköping så körde bäcken hem mig till ted, där jag kröp ihop med honom i soffan på en drägglig kudde. Och söndagen..? Kom jag faktiskt inte alls ihåg vad jag gjorde.Förmodligen var jag nog med ted.
 
Jobbade idag mellan 8:45-12:30, tanken var att jobba till 20:15. Men jag skrev av tiden och drog hem istället. Imorgon är det jobb mellan 11:45-22. Och efter det åker jag raka vägen hem till ted, och har även en lång sovmorgon på fredagen medans alla andra sticker iväg till jobbet.
 
Annars? Det blev ett rätt litet inlägg idag. Hade väl egentligen tänkt ladda upp ett par bilder på saker och ting jag köpt, men jag ansåg att jag själv inte orkade. Så ska kurra ner mig i sängen, nöta film och bara slappa tills ted kommer hem från jobbet.
Vem är jag?
Hur betraktar dom mig?
Men frågorna jag ställer,
säger mer om mig.
I min osäkerhet,
du kan kalla det ångest.
Hela kroppen den skakar,
så snälla håll om mig.
Ett lyxproblem,
men det är en vardaglig scen.
Mycket vill ha mer,
det är så vi bygger problem.
emilia:

Fina du! :D

Kommentera inlägget här: