Det här var det sista jag behövde.

Jag fixade skjuts igår av stefan, så vi hämtade upp frida och sen begav vi oss mot bergsgatan där emma skulle ha en förfest. Och kvällen blev grym. Om man tar bort vissa händelser. Men det var fint umgänge, skratt, alkohol, vänskap, krogen - en grym kväll helt enkelt. Vi förfestade och sen traskade vi ner mot all in. Och där var jag fram till klockan 1 ungefär, och sen fick jag skjuts av adam, och vi körde även hem en arg erik. Väl hemma åt jag nudlar och kraschade och somnade bredvid världens bästa.
 
Idag har dagen varit, fruktansvärd? Varför utsätter man sig för detta? Jag har mått sämst, och meningen ''jag ska aldrig mer dricka alkohol'' har kommit fram ännu en gång. Haha! Har bara legat i sängen stort sätt, väntar in på att ted ska komma hem hit och sen blir det smörgåstårta och allt med släkt och familj. Sen blir det en myskväll hemma hos ted ikväll.

Annars? Imorgon vankas det jobb igen, 10:45-18:15 tror jag det var. Och sen förmodligen raka vägen till ted, laga käk och bara vara. Ska hjälpa mamma med smörgåstårtan nu.
 
Livet leker. ♥

Då allt känns omöjligt..

Då man pratar sönder nätter när man egentligen borde sova. På att få starta en film om och om igen för att handlingen tappas bort mellan kyssar och smekningar. På att få höra tusen små viskningar varje natt och dag som talar om hur vacker man är, och inser att han menar det lika mycket varje gång.
 
På att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha en miljon fjärilar i magen. Att tappa bort sig själv i någons famn och aldrig mer vilja hitta ut. På att finna den där tryggheten och lyckan som inte går att förklara med ord, utan måste upplevas.
 
Och så länge det finns stjärnor över oss, och så länge våra hjärtan klarar av att slå. Så kommer jag alltid att veta vem jag vill dela livet med. Men jag går inte isär när jag är med dig. Det är vad jag tänker på de dagar då allt känns omöjligt. ♡
 

Things are just the same.

Förra helgen blev det utgång med tjejerna. Jag fixade i ordning mig efter jobbet, och sen begav jag mig till suz där även linn var. Jag väntade in dom, och sen åkte vi hem till mig, dumpade av bilen och gick mot sara där vi skulle förkröka. Även jossa kom dit. Förfesten var grym, både skratt, bilder, lycka och gråt. Vi gick mot all in vid 11-12 tiden, allting fortsatte där. Och sen när klockan var 2, var det dags att tralla hem. Problem hit och dit, men allting tycks lösa sig. Men förfesten och själva timmarna på all in var bäst, resten kan jag erkänna att jag aldrig mått sämre. Jobbade natt på söndagen 21:30-08:00 och sen var det upp och jobba efter jag hunnit sova ett par timmar 13-22. Sen har hela veckan bestått utav bara jobb och även kvällar med ted. Kom hem för någon dag sen när ted hade fyllt badrummet med tända ljus, som i en film? Hela kvällen blev perfekt. Igår var både jag och ted lediga, så vi åkte till västerås tidigt, åt frukost/lunch, gick och shoppade, åt sen middag och efterrätt på jensens och avslutade allting med bio. Och jag är åter nykär ännu en gång. Hela dagen och kvällen kunde inte bli mer lyckad, jag är så otroligt lycklig med dig att ord inte ens kan beskrivas. Mitt liv, mitt hjärta, min älskling. Ikväll är planerna att fira emma som fyllt år. Tror det kommer bli en grym kväll, många nära och kära som kommer att vara med och sen även utgång på det. Och sen krypa ner i sängen med världens bästa. Och sen se fram emot att det blir smörgåstårta som bakfyllekäk imorgon och även en släktmiddag på det. Lovely. Ska vänta in frida nu sen ska vi åka till bolaget och kika lite, får se om jag ska fylla på mitt förråd eller om jag tar det jag redan har. Skriver en annan gång.