Västeråsshopping

Min lediga dag bestog utav att gå upp tidigt, skrapa rutorna på min bil, hämta upp frida och därefter jenny och natta och sen åkte vi mot västerås för att spendera alla pengar och våran tid där. Vi åt även på spicy hot efter vi gått runt halva västerås för att dom bytt lokal för ett par månader, men det var lätt värt det. Åkte som sagt in till centrum, erikslund och bolaget. Jag handlade faktiskt ingenting idag, helt fantastiskt? Men det var en riktigt bra dag idag.
 
Min lediga dag blev att jag jobbar inatt istället, haha. Jag borde verkligen vara ledig, men icke då. Jag vill jobba, tjäna och spara pengar. Jobbar i allafall inatt, 21:45-08:00 och sen jobbar jag imorgon 15-20:15. Sen 18-21:45 som övergår till nattpass på fredag och lördag och sen jobbar jag 15-22 på söndag. Så där har ni min helg, jag nås på luren, om ens det eller varför inte jobbet ;) Jag kommer vara totalt utbränd och utmattad efter denna helg och dessa två veckor som gått. Så det ska bli skönt med minst fyra dagars ledighet nästa vecka. Och nästa helg kommer det bli en grym helg. Ser fram emot det. 
 
Ringde nyss på dörren, öppnar. Och där står det fullt med barn med halloweenkostymer, finns det något värre än halloween? Svar nej. I mina ögon är det en hemsk upplevelse, massa utklädnader, ljud och läskiga masker, finns ingenting positivt i det hela alls. Jag är livrädd varje år. Jag hatar det. Haha. Är ensam hemma också då mamma och pappa är på akademiska, så jag hoppas dom kommer hem snart så jag slipper vara ensam, för hunden är ju inte speciellt hjälpsam. Som plåster på såren får jag faktiskt gå och lägga mig i ett par timmar nu, och sen tänker jag hoppa in i duschen, fixa i ordning mig, packa och fara iväg till jobbet.
Gamla goda tider ♥
Kategori: Mitt liv i ett nötskal Taggar: Halloweens, Jobb, erikslund, shopping, spicy hot, utbränd, utmattad, vänner, västerås;

Trött tjej ser fram emot en ledig dag imorgon.

Veckan har sprungit förbi, och jag har jobbat exakt hela veckan. Vilket känns skönt, i allafall när lönen ramlar in. Gillar att jobba, träffa fina arbetskamrater och alla runt omkring jobbet. Jag älskar mitt jobb, där har ni kanske svaret. Pengar är allt ;) Dock borde jag varit hemma dom dagarna jag jobbat nu i veckan och helgen, då jag varit sjuk. Har varit rätt rejält förskyld, så har smittat ner pappa här hemma och möjligtvis mina arbetskollegor. My bad.
 
Kommer inte ihåg om jag gjort någonting i veckan mer än jobbat och träffat ted, så skriver från torsdagen så mitt minne inte riktigt vill hänga med, så i allafall så jobbade jag 11:30-19  på torsdagen och efter det så åkte jag direkt ut till ted, la mig i soffan med en glassbytta och tyckte allmänt synd om mig själv för att jag började bli sjuk, nötte oth fram tills han kom hem senare mot kvällen. På fredagen jobbade jag 7:45-22, mördarpass med andra ord. Så jag åkte raka vägen hem och slocknade direkt eller om det var hos ted. I don't know.
Lördagen jobbade jag 13:30-20:15, och efter det raka vägen hem för att fixa sig och sen hämta upp jenny och åka till lina där det skulle vara förfest. Jag som skulle vara nykter, ja så blev det inte riktigt. Efter ett par shottar och cider så var jag på g. Och dessvärre var jenny ännu mer på g. Haha. Vi drog ut på all in och dansade och hade askul. Fick skjuts hem av robin senare mot natten och sen kom ted och sov hos mig. Och fantastiskt nog, så mådde jag varken illa då eller dagen efter.
Även söndagen blev det jobb, 10:45-20:15 sen raka vägen till ted, tog en dusch och vi gick och la oss. Måndagen så blev jag inringd tidigare, så jobbade 8:45-18:45 och efter det direkt till ted ännu en gång, och vi drog även senare till örsa för att gå ut och äta på pizzerian där, mycket gott. Nästan lika gott som i rättvik, fast rättvik slår fortfarande ingen. Men detta var nära. Men i allafall, det var mysigt. När vi väl kom hem hoppade jag in i duschen och han tillbaka till örsa för att träffa polare, väl tillbaka hade han tappat telefonen... Så då var det dags att åka tillbaka till örsa en tredje gång, ärligt talat, så kul är det inte att åka bil. Haha. Vi hittade den aldrig, utan han hittade den på pizzerian idag istället, haha. Tråkigt less och trött kille efter han märkt att telefonen var borta. Jag dock, hade faktiskt lite kul åt hela grejen. Speciellt nu i efterhand då han hittade den.
 
Sitter i mitt rum nu, har haft i ricinolja i håret och låtit det verka i en timme, tydligen ska håret kunna växa 5cm extra om man har i det 2-3 gånger per vecka, så jag får väl se om det stämmer. Dock blir håret fruktansvärt torrt och strissigt efteråt. Men hårinpackning på det, så kanske det löser sig. Har inte tagit någon bild på håret nu ikväll, utan gör det imorgon eller något. Hoppas på att jag kommer ihåg det. Så att man kanske kan se någon skillnad om några månader.
 
Ska äntligen får sova i min säng som jag inte sovit i på ett par dagar. Saknat den. Men nu är inte personen man brukar sova med här, så då saknar man honom istället. Jaja. Så får gosa ner mig med sammiebam istället. Men känner jag mig själv, så kommer jag inte få en blund inatt ändå.
 
Imorgon är jag ledig, finally. Det behövs. Så den spenderas med natta,jenny och frida. Så vi ska sticka över till västerås och gå runt där. Sen ska jag och frida till gymmet efteråt. Nu gäller det! :D Ska i allafall köpa 6månaders träningskort på friskis och svettis, sen ska jag börja träna och äta nyttigt, med max en dag i veckan som jag får äta onyttigt (får äta lite mer extra onyttigt när felaktiga veckan smyger sig på). Men jag är faktiskt taggad. Riktigt taggad. Så alla tips på träning, gym, mat och sånt får gärna skickas in hit. Jag behöver alla hjälpmedel jag kan få! Haha.
 
Hade tänkt slå igång en film, äta en smörgås och dricka tee och försöka bli frisk nu. Sen blir det uppstigning relativt tidigt imorgon. Gnight.
Kategori: Mitt liv i ett nötskal Taggar: Jobb, gym, gymmet, hår, lilla torget, ricinolja, träning, vänner, Örsundsbro;

I had the privilege to meet you

Finaste hade köpt en ros till mig. Suprise? Blev hur glad som helst, kände bara hur lycklig jag är över att få bara vara din. Lyckan att få ha träffat just dig är obeskrivlig. ♥