Lön.

Kan glädjas åt min löner. För att bara vara vikarie, så är jag skapligt nöjd. Med tanke på att jag inte ens gör av med hälften av det där så sparar jag bara dubbelt så mycket. Visst nu är det sparpengar blandat med löner men jag minns inte den dagen jag faktiskt hade såhär mycket pengar undansparat. Helt underbart.


Galet nöjd tjej.

The pain is killing me.

Skulle jobbat 13-20:15 idag. Kom aldrig så långt dock. Vaknade vid 9 imorse av värken, tog värktabletter och tabletter för uvi. Vid 12:30 hoppade jag in o duschen, kom ut därifrån yr och ännu mer ont än innan. Tog två nya värktabletter men efter jag fönat håret fick jag inte behålla varken dom eller vätska eller käk som jag åt igår.

Ringde till jobbet och förklarade allting, sjukanmälde mig. Gud vilken ångest jag har för att jag dessutom ville jobba men att jag inte kunde och sen att jag ringer på så kort varsel. Jag hoppas dom lyckades lösa allting.

Nu ligger jag i sängen, tagit nya värktabletter och ligger med en varm vetepåse på magen i mörkret i rummet. Sammiebam ligger på stora runda mattan på golvet då han är dyngsur. Regnet öser ner - precis som det gjort hela natten.

Jag såg fram till en mysig kväll med pojkvän och en mysig hemmakväll hos honom, förmodligen blir det inte av om denna värk inte ger sig. Fml.

Det är verkligen inte mänskligt att ha såhär ont. Jag har så ont att jag bölar som ett barn, spyr som en jätte, har ont som en förlossning och yr som en karusell. Väntar in att läkaren ska ringa, har ringt gyn, barnmorskemottagningen och även husläkarcentrum. Men dom skulle ringa upp senare idag eller nästa dag. Jag vill gärna ha svar nu, tack.

Önskelista - miljonär?

Hittade dessa underbara tjocktröjor på http://www.junkyard.se. Dock kan jag inte bestämma mig för färg på wesc tröjan, om det ska bli grå eller vit? Grå såg finare ut och lite mer fräsch, men jag är ju mer svart och vitt passar mest till allt. Den andra tröjan finns ingen tvekan om färg. Önskelista? Ja tack. Kanske råkar feltrycka och råka skicka hem dom i brevlådan någon dag, oups. Varför inte? Cause im worth it.
Kategori: Taggar: Junkyard