23:17

Dagen har gått fruktansvärt fort. Vaknade tidigt, och åkte ut mot eve och lilleman (elvis) hehe. Var där ett tag sen in till stan för att ha en liten picknick vid hamnen med wickmans sallad. Mums. Och sen åkte vi till peters jobb och därefter körde jag hem eve o lilleman igen. Duschade av mig lite fort och sen tog jag det lugnt fram tills jag skulle börja jobba, hjälpte mamma med sammiebam hos veterinären och sen kramades jag med min fina pojkvän.

Jobbade som sagt 16:45-22 och sen direkt till statiol för att köpa pringles, dock hade dom inget så fick nöja mig med jordnötsringar. Ett sånt där måste ha annars dör jag känslan. Så nu ligger jag i sängen och nöter oc, och ska strax sova. Och imorgon blir det jobb 7:45-19:30. Långpass med andra ord. Och efter det blir det att umgås med älskling på hans jobb om inte, blir det en direkt hemgång.

Förresten, mamma satt och bläddrade runt på nätet, och till slut visade hon mig en resa för en vecka för 2049kr till grekland. Blev sugen? Nej inte alls. Nästan så att jag packar och sticker direkt. Gah, vill åka utomlands!


Öregrund

Förra veckan och helgen har passerat. Förra veckan blev det helt underbart kanon väder. Massor med sol som vilket också betyder att poolen blir varmare och jag själv får mer färg. Plus i kanten är att färgen från australien fortfarande sitter i, så jag kan bli lättare brun.

I fredags åkte i allafall jag och robin till öregrund för att tillbringa helgen där, tillsammans med hans vänner & familj. Helgen blev jättemysig, god mat, kubb och underbart väder. Längtar tills nästa gång vi åker dit. Fick massor med färg också, galet bruna ben just nu.

Igår fick jag hjälp med baslådan in i bilen, det spelar på grymt bra. Och har äntligen köpt ett nytt toppen batteri till bilen, lönen kom och lönen gick. Men har i allafall lagt undan pengar mer o mer på sparkontot, hihi.

Annars då? Denna vecka blir det inte mycket jobb om dom inte ringer in vill säga. Försöka hälsa på morfar så mycket det bara går, fixa mitt hår, bilen, kolla om jag ska till tyskland eller inte och hoppas på bra väder. Imorgon ska jag umgås med eve och sen har jag inga mer planer.


Morfar <3

230512

Som sagt såg ni tidigare att jag beställde clip on extantions i mörkblondt. Ja det blev ju inte riktigt så som jag hade tänkt mig. Så idag har jag stått två rundor med askorbinsyra för att få mitt riktiga hår bli ljusare och få bort dom gröna skiftningarna som jag till slut tröttnade på. Jag kom några steg närmare löshåret, men är inte riktigt där ännu. Så jag försöker nu sälja löshåret för att det är i fel färg och för att det var för platt för min del. Jag skulle alltså gått på insidan och valt mörkare och vågigare. Typiskt. Men jag gillar det, om man klipper av det så det ser naturligare ut då. Annars är jag toknöjd! Hoppas på att jag får det sålt, om inte får jag försöka färga det.

Någon som vill köpa ? Kommentera namn och hotmail så skriver jag så fort jag kan.