Pärlan <3


Kategori:

00:00

Helgen passerade förbi, veckan också, och nu är helgen på gång igen. Det enda jag gör är att umgås med robin och att jobba. Har även hunnit med att gå på promenader med emma. Det var min vecka det. Det positiva är att jag har fått tider varje månad nu fram till juni, och schemat är inte ens klart än. Jag känner bara lyckoruset just nu över att jag jobbar så jäkla mycket och kommer jobba ännu mera. Snart står jag där, med min egna lägenhet.

Hela denna månad är knas, i guess. Går inte ens att beskriva med ord om jag ska vara ärlig. Allt är fel, allt blir fel. Har en depp period just nu, jag har hamnat på botten, och försöker nu ta den rätta riktningen upp. Jag kan ta mig upp igen. Snart, när saker och ting lagt sig.

Annars då? Jag har gått och blivit bilägare till min pärla. Som jag längtat. Vi ska fixa till lite på fredag så tar vi hem honom på söndagen. Kan bara tacka min pojkvän för all hjälp, och hur mycket han kämpat för att leta efter bilar kors o tvärs, inte vänt ryggen och gått sin väg, utan stannat kvar och hållt funnits där när det varit som värst, och framförallt hur han kan få en att falla på nytt, om och om igen ♥

Jag har nog inte varit såhär lycklig med någon på så otroligt länge. Du fick mig att falla.
- jag älskar dig mitt hjärta.

Helgens planer? Imorgon vid halv 5-5 kommer robin och hämtar upp mig sen åker vi till godisgallerian och därefter tar vi våran tripp till öregrund där vi spenderar helgen. Ska bli skönt och komma iväg ett tag, även fast vi kommer hem igen på söndag, men skönt att slippa denna stad för en helg. Och otroligt mysigt att bara vara i öregrund och inte tänka på någonting, utan bara ha mysigt med svärmor och conny samt robins vänner och släkt. Underbart. Tänkte lägga mig och sova eller titta på film nu, och sen gå upp tidigt imorgon och börja tvätta så jag har rena kläder till helgen. Ha en trevlig helg allesammans.

Tack för att du finns bästa vän ♥

puss&kram
/ emelie lindqvist.

This Love, this hate

In a time of need only few can see what's wrong
millions tend to crawl but only those who choose can make it through this all.

only few can sing like lions cause we sing until we're gone
and we've got each others backs until we're back where we belong.

These lies are leading me astray
its too much for me to stay
I don't wanna live this destiny
it goes on endlessly

I see you so please stay strong
I'll sing you one last song
and then I'm gone
I don't wanna live this destiny
it goes on endlessly

And we once also had a story too
you can see that good men only come in few.
Even in our greatest moments we may win or we may lose
every song's got it's rules, you've got to learn to make it through.
Kategori: