Hur svårt kan det vara?

Menar, att packa för ett år var svårt nog. Men att bara packa för en vecka borde ju vara hur lätt som helst? Uppenbarligen inte. Med tanke på att jag har packat om flera gånger och samma kläder är fortfarande kvar och hälften får inte plats...Nåja, lär nog gå upp tidigt imorgonbitti eller om jag packar klart allt om ett tag, men det är så svårt när man väl packat ner allting, så måste ändå hälften upp när man ska använda det. Suck. 
Kvällen blev helt okej ändå. Ted kom förbi och sen hämtade eric och fille upp oss, så vi åkte runt och även linus kom förbi. Sen blev det glass på statiol, och därefter stog vi i hamnen. Jag hämtade även upp suz lite senare och eve kom också, så har bara umgåtts med vänner. Så det blev en lugn fredag.
 
Imorgon vaknas det jobb, 11:45-18:30, men förmodligen kanske jag kan smita ifrån tidigare så vi kan komma iväg till rättvik någongång. Dock vet jag inte vad jag vill göra, hälften av mig vill stanna kvar här och resten vill åka, en utomlandsresa hade ju inte suttit fel. Men det blir en i september istället. Längtar.
 

Nej, ta något att äta och sen sova kanske?

Long time no see.

Har inte skrivit på ett jäkla bra tag, så nu lägger jag upp en liten textbomb och bildbomb. Kände att det var dags nu. Speciellt när saker och ting strular, så kan lika gärna sitta här och skriva då.
Förra veckan och helgen var det kanonväder vissa dagar, så jag och cecila umgicks mycket och vi tog oss även ett dopp i poolen. Mor&dotter hade också en dag tillsammans i poolen, helt underbart. Och busiga som vi är, så frestade vi pappa som satt på jobbet, hehe.
Har även jobbat nästintill varje dag, så det är bra. Mycket pengar blir de. Och jag är helnöjd.
 
Förra helgen var det västeråsträffen. Det blev en grym kväll. Åkte dit tillsammans med robin, sandra och andre. Synd bara för alla olyckor som kom fram under kvällen och natten, beklagar djupt där.

Helgen innan det så firade jag och en massa folk suz som fyllde år. Det blev en lyckad kväll om man tar bort slutet. Det kunde slutat bättre för vissa ♥.
 
Annars har det bara varit jobb och åter jobb. Har jobbat mina två sista nätter innan semestern, och imorgon är det sista dagspasset.
 
Igår var jag i västerås med cissi, handlade det sista inför rättvik, eller ja. Typ, haha. Och även idag åkte jag till västerås med robin, där blev det dock väldigt mycket att handla. Nöjd över dagens insats att handla kläder. Blev massor med underkläder i glada färger, skjorta, skjorts, två linnen, två koftor, två skor, mascara, solglasögon, en blomma till håret, deo, leggins osv. Får slänga upp bättre bilder när jag testat allting.
Planeringen var att åka till rättvik med bäcken imorgon när jag slutat, men det verkar inte bli av. Så åker med sandra och compani, om jag helt enkelt inte bara stannar hemma pga allt som händer. Så jag får se, jag hade sett fram emot det här. Men jag åker nog. Kanske. För bästa cissis skull ♥ Ronny behöver sin ragge helt enkelt.
 
Ikväll blir det lugnt, packning står på listan och kanske någon film. Jag får se. Tänker sova tidigt då jag inte sovit så många timmar sen onsdags. Ska ta någonting att äta strax. Ha en bra kväll allihopa, så skriver jag så fort jag kan, ork och har tid.
 
 
Back on track. - För en dag?

you cannot run away from a weakness forever

but i do it anyway.
Kategori: