Sjuk ännu en gång.

Veckan och helgen har gått förbi ännu en gång. I söndags natt började jag bli sjuk och på måndagen vaknade jag upp med feber, snuva och hosta. Så på måndagen tackade jag nej till jobb och tog det lugnt hela dagen, och på kvällen passade jag på att åka ut till sara med suzanne för att ha en mysig tacokväll. Senare mot kvällen så hade jag myskväll här hemma med nordis.

Tisdagen kände jag mig lite bättre, och dagen blev framförallt så mycket bättre när ett jobb ringde och sa att jag skulle till dom och skriva på anställningspapper på torsdagen, och tack vare det så städade jag hela huset och gjorde finmiddag till mamma, pappa och daniel. Och sen blev det filmkväll med dom också.

Onsdagskvällen så umgicks jag med nordis, och han sov även kvar här, massa mys ♥. Och torsdagen så umgicks jag med fg,adam och cecilia drack kaffe och mot kvällen åkte vi ut ett tag.

Hälsade på nya jobbet i fredags, verkar bli bra där, eller i allafall vad jag hoppas på. Åkte till bolaget för att vara sällskap med adam o sofi och även där ringde ett nytt jobb mig och undrade om jag kunde gå på arbetsintervju, och självklart tar jag den chansen. Det går bra nu! Senare åkte jag och frugan till västerås, men innan vi visste ordet av så hade nordis givit mig hans bil hela helgen för att han skulle till stugan med hans pappa och syster. Hälsade även på nya jobbet, verkar bli bra där, eller i allafall vad jag hoppas på. Jag och frugan hittade lite kläder till henne i västerås, medans jag försökte spara pengar. Mot kvällen åkte vi ut med nordis bil, även suzanne och eve var med. Och helt plötsligt ville suz och frugan dricka så vi åkte upp till frugan där dom drack och sen åkte vi ner mot pulse där vi alla gick ut. Jag och eve var dock nyktra, men det var en kanonkul kväll ändå! Jag körde även runt massa folk och tjänade pengar, så det var ju positivt. Kom hem runt halv 5 på morgonen, jisses.

Lördagen så tog vi det lugnt hela dagen och mot kvällen hamnade jag,suz,lina o frugan hos jocke och adam där även bäcken, cecilia och compani var. Vi drack och senare åkte vi ner mot fernandos, all in och hörnan. En kul kväll! Efterfesten blev väl bara wierd... Inga namn och inga ord nämnda. Kom hen ännu en gång halv 5.

Idag var jag totalt slut, och min röst är fortfarande inte bra, mer som att jag hamnat i målsbrottet. Blev frukost/lunch på natti med fg,sophia,suz,cecilia,adam och jocke. Och senare tog vi det bara lugnt, städade rummet osv. Mot kvällen träffade jag marcus, tittade på film och hade det mys. Sen åkte jag ut och träffade robert, towe och viktor och sen blev det kaffe latte på donken lite folk och sen hämtade jag upp nordis så han fick sin bil tillbaka, min pärla.

Nu ligger jag i sängen, hostar sönder mig och hoppas på att det kommer ett mirakel att jag är frisk imorgon, och hoppas även på att få jobba fast jag har denna röst,hosta och snuva. Nöta lite andra avenyn avsnitt, dricka upp min medicin och därefter sova. Imorgon blir det jobb 7:30-11. Slänger även upp en bild på två nya mattor i mitt badrum som mamma köpte, hihi. Finfint!


Jag är så jäkla lycklig!

puss&kram
/ emelielindqvist.

Måste.ha!

En handväska och en mobilväska på ginatricot, priserna ser ni själva. Och även ett iphoneskal i chanel, vit&guld. Det är bra att jag vill och tänker köpa när jag inte ens skaffat någon iphone, haha. Men det kommer!
Kategori:

240112

Helgen har flygit förbi ännu en gång. I lördags blev det trots allt utgång, fick även läskeblask av pappa som han kallar det, men som innehåller mycket alkohol, han kan han. Senare mot kvällen fixade jag och sara oss tillsammans och sen traskade vi ner mot natta där förfesten skulle hålla igång. Det kom massor utav folk och det var hur kul som helst. Många knasiga bilder blev det också. Maria,emma,fia,suz,sara osv, drog tidigare och jag gick med grabbarna, hugo,niklas och robin. Dom kom inte in, så vi gick vidare till all in, och dit kom även jenny,natta och frida. Hennes mobil blev snodd, så det var lite tråkigt. Anyway, vi drack massor och sen gick vi till pulse runt 1, när det förövrigt stängde klockan 2. Så kändes värt, haha. Men jag träffade ännu mer folk där, och det var bara roligare.

På hemvägen gick jag,nordis, dennis, danne, suz, eve, niklas och robin mot västerviksgatan för att ha efterfest hos nordis, men ja det tog minst en halvtimme/timme för oss att gå dit, och vi kom inte ens fram till enögla, och därifrån fick vi istället sjuts till donken för att äta. Kvällen slutade hemma hos mig med suzanne och sara.

På söndagen så bestämde vi oss för att gå på promenad och sen simma. Eller dom bestämde, jag var plufsig och var tvungen att följa med haha. Nej men, det var skönt att gå och simma. Det ska vi nu börja med varje söndag, mys. Blev dock besviken att jag inte fick träningsvärk. Men jaja. Senare mot kvällen åkte jag och suzanne till sandra och andre för att äta mat, sen åkte vi ut mot kvällen.

I måndags tog jag det lugnt, jag blev rätt sjuk under natten och sen mot kvällen så hämtade suzanne upp mig så åkte vi ut till sara för att äta tacos och ha det allmänt mys. Sen när vi åkte in mot stan så hade jag filmmys med nordis, han drog runt 1 tiden på natten. Massa mys!

Och idag har jag städat, damsugit och skurat golven och även lagat en god mat till mamma,pappa och brorsan. Kycklingbröstfile med grillade grönsaker och potatis och beasås. Mums. Har även ringt två jobb, det ena jobbet skulle ringa senare i veckan och det andra jobbet fick jag inte riktigt tag i. Och jag var även på en jobbintervju förra veckan, och det slutade med att jag fick det, lycklig tjej! Så ska skriva på anställningspapper på torsdag, wiho. Mot kvällen kom viktor helt plötsligt och jag åkte ut med honom och umgicks med towe och sofi. Nu ligger jag i sängen, pratade precis klart med nordis i telefonen och nu ska jag nöta film och äta lite gott och imorgon blir det en heldag med mamma eftersom hon är ledig, så ska försöka passa på att gå ner till morfar och kolla hur han mår. Nu ska jag göra annat.

För jag ångrar alla stunder som har med er att göra.
För jag är så mycket bättre än ni någonsin kan bli.


puss&kram
/ emelie lindqvist.