Gina tricot - louise - 199kr.

Jag har världens bästa robin ♥

Du betyder mer än ord någonsin kan förklara.
Kategori:

280212

Du lämnade inte bara oss, familjen, huset och livet. Du lämnade en stor saknad, ett tomrum som inte går att ersätta eller fylla. Du är föralltid saknad, och du finns alltid kvar i våra hjärtan, dag som natt. Det gör ont av att varken höra dig, se dig eller att ha dig här. Jag är ledsen för det beslutet vi tog, men du har det bättre nu, även fast det gör så hemskt ont av att inte ha dig här. Älskade, saknade fina du.

Jag saknar dig
- jag älskar dig.

Alla hamnar i sitt egna slutskede någon gång.

Du kommer, förblir och är redan saknad älskade, vackra, underbara, bästa du. Det finns inga ord som förklarar hur mycket du betyder och har betytt. Hur speciell du är och hur man måste lära känna dig för att kunna veta och hantera. Det finns ingen speciellare katt än dig, du är komplicerat oersättlig. Bäst.

11år och nu gått, och alla kommer en gång till sin egna slutpunkt. Jag önskar jag kunde hjälpa dig denna gång, men dessvärre kan jag nog inte det. Tiden har kommit ikapp, och det är dags. Tiden har gått så fort, och tiden har varit underbar, och kommer vara oförglömlig. Jag kan inte erkänna och berätta hur ledsen jag egentligen är över att det strax är över, ''det är bara en katt'' tänker säkert många, men det är inte bara en katt. Du är min kärlek och min kärlek till dig är oövervinnerlig.
Du är bäst.


Jag hoppas på något sätt att vi kan lösa det här. Det kommer bli tomt utan dig.
Trasan, jag saknar dig redan ♥