Snart åker vi!

Sådär, packat & klart. Eller? Går upp vid halv 3 inatt utifall att. Ska ta bort ytterligare ett par saker från bagaget, övervikt så det hette duga. Vill ju även kunna köpa hem saker därifrån, typ fejkväskor, skor parfym, sprit bla. Ja ni fattar. Är lite nervös faktiskt. Linus och ted drog nyss, dom har flummat runt i sängen som två galna idioter, och jag har stressat sönder med att packa upp och packa ner.
 
Hinner nog inte skriva innan jag åker i allafall, i såfall på arlanda innan vi bär iväg. Ligger i sängen, tänker och chillar. Ska strax krypa ner och försöka sova, sen bär det av till turkiet - alanya :D♥
Ha det bra här hemma i sverige, för vi tänker njuta så in i helvete! :D♥

Motivation till att packa och några få timmar kvar.

I fredags blev det middag hos linn med suz och lina. Mycket mysigt, sen jobb hela helgen och kräftskiva/inflyttningsfest på det hos brorsan. Mycket trevligt. Och sen gårdagen blev kanon den med. På dagen umgicks jag med eve, vi var på stan här i enköping sen drog vi till västerås, köpte två halsband och läppglans. Lämnade även in mina klackskor för omklackning. Mot kvällen så möttes alla tjejer, vilket vill säga, jossa,sara,lina,eve,jag,suz och linn på busstorget, sen åkte vi vidare mot västerås där vi åt på jensens. En underbar kväll, med fina vänner. Behöver jag säga mer? ♥
 
Sov relativt länge idag, fixade med tvätten, och lite med packning. Sen drog jag till västerås med suz, handlade min klänning, smink, schampoo och balsam samt godis. Det enda som fattas nu är vätskeersättning. Handlar det på icamaxi senare ikväll.
 
Så nu har jag hängt upp alla kläder, stoppat in litegrann i tumlaren och nu är det bara vänta på att allting blir klart... Sen kan jag börja packa, eftersom om ett par få timmar åker vi. Och jag lär vara klar till dess, hehe. Ska bli så jäkla skönt, komma iväg, tänka på annat, umgås med fina vänner och bara vara. Sol,bad & fest. Lovely.
 
Kommer självklart sakna er här hemma, men kanske uppdaterar mig på facebook eller här på bloggen. Och kanske skickar iväg något sms, vem vet. Ska relaxa lite nu och försöka göra så tvätten blir klar. Skriver senare innan avgång om jag hinner och orkar.

02:15

När orden inte räcker till,
är det okej att låna andras.
 
Oh, the truth hurts and lies worse.
How can I give anymore,
when I love you a little less than before?

Oh, what are we doing?
We are turning into dust,
playing house in the ruins of us.
Running back through the fire,
when there's nothing left to say.
It's like chasing the very last train,
when it's too late.

Oh, it tears me up,
i tried to hold on,
but it hurts too much.
I tried to forgive but it's not enough,
to make it all okay.
 
Said and done,
i got over you.
Enough.