Papperskorgen nästa.

Fick sovmorgon idag, men vaknade tidigare än beräknat, eller det handlade bara om några minuter. Tog en dusch, gjorde mig i ordning drog med bill till manly. Han ville ha med sitt ds i bilen, men det fick han inte, han spelar tok för mycket och hans ögon kommer bli som fyrkanter om inte värre. Och tänkte att jag slipper höra varenda detalj om det. Men ungen börjar istället prata om skiten. Jag slänger snart hans ds i sopptunnan. Jag är seriös, jag har aldrig hatat någonting så mycket som jag gör just nu, eller jo det har jag väl. Men jag gillar det verkligen inte. Han är 9 år, och borde ha roligt med vänner, eller göra andra saker. Det är faktiskt inte bara tv, playstation, ds och dator som gäller. Gör någonting kul på loven!! I allafall, vi åkte till shark akvarium, helt okej, eller inte ens okej. Litet, tråkigt och coolt. Laddar upp några enstaka bilder som blev bra, brydde mig inte riktigt sådär mycket som jag gjorde i början när man gick på zoo osv. Efter det gick vi till donken, han fick en cheesburgare och jag två chickenwraps. Sen vidare hem. Han började titta på rosa pantern och jag skrev brev. Och vad gör han nu? DS! Nu tänker jag säga åt honom att göra någonting annat med eller utan mig, men upp till 99% blir han sur och sätter sig på övervåningen och tycker synd om sig själv. Jag försöker bara vara en ''bra nanny''.

Ikväll är det inga planer, nöta one tree hill med massa gott <3

Får jag säga att jag är trött på livet nu? Eller, trött på detta jobb kanske.
Jag vill flytta ut, nu. Men jag väntar till efter december.

puss&kram
/ emelie lindqvist.

Ett år till?

För vad skulle ni säga om jag jobbar tre månader på en farm och får ett till 1 års visa? För jag tänker väldigt mycket på det just nu, och jag är även väldigt sugen på att förlänga när jag ändå är i farten menar jag.

Alltså: 3 månaders farmarbete = ett års visum.

Jag älskar sydney, australien. Allt.
Om man bortser från spindlar, hajar och ormar och stressiga människor i trafiken.
- Men det kan jag faktiskt leva med.

Surfing.

Hade ingen sovmorgon imorse, men tog akten att vara långsam. Åt frukost med bill, kollade som vanligt på tecknad serie och sen hoppade jag in i duschen. Tog det lugnt fram till 10 då vi åkte till dee why för att bill skulle surfa med sin lilla minibräda, eller surfa och surfa. I detta fall så ligger man på brädan, istället för att stå upp. Hur som helst, det såg kul ut. Och jag bara längtar tills jag får stå upp på en bräda, surfa i vågorna, ramla och slå ihäl mig och skratta i vattnet och få saltvatten i munnen och få kallsup. Haha.

Men jag förstår dock inte hur bill kan hoppa i vattnet och börja bada när det blåser, inge sol nästan regn och vattnet är svinkallt. Eller det var inte svinkallt, det var faktiskt kallare när det var över 30 grader varmt, sol och vindstilla när jag och hanna badade i manly. Men jag tog i allafall inget dopp idag, jag ville hellre vara på land och vara beredd ifall något händer. När vi börjat frysa tillräckligt, tog vi bilen hem och nu sitter vi här och tittar på en tecknad film, how to train your dragon, verkar helt okej. Inte riktigt min film om man säger så. Ska försöka börja med någon lunch, han vill åter igen ha köttbullar, men idag får han något annat. Om jag kommer på något annat vill säga, vi har inte så mycket saker att välja bland om man säger så. Men är sugen på stuvade makaroner, inte ätit det på flera år. Anyway, resten av dagen blir lugn, kolla klart filmen, sen ska han ringa hit någon vän, hoppas det kommer hit någon så han får umgås med nån. Och senare blir det cafesvensson och arbetsintervju. Laddar upp lite efterlängtade bilder på bill när han surfar.

puss&kram
/ emelie lindqvist.