En otroligt lyckad halloween.

Gårdagen blev som sagt ändrad, ännu en gång. Jennifer ringde, och sa att vi borde åka. Och jag var klarfixad och begav mig till the mall där vi möttes upp. Sen tog vi en fullproppad buss in till city till wynyard, tog tåget till burwood och därefter en taxi till lucas hem. Han blev bra överaskad när han fick se oss, vi som sa att vi inte skulle komma. Men festen var lyckad, trevlig folk, bad och dricka. Plus i kanten när jag och luca fick vara ensamma i jacuzzi, tror jag aldrig badad i en sån förut, speciellt inte så stor heller. Men helt underbart var det i allafall. Synd att vi inte fick några bilder dock, ska försöka bli bättre på det. Men luca tog ett par stycken, men lägger bara upp två bilder.

När festen började ta slut, tog vi taxi hem till jennifer där vi fortsatte efterfesta med ken och hans knasiga vänner. Och runt 6 tiden somnade jag så gott i sängen och likaså jennifer medans dom andra lyssnade på musik och pratade och skrattade högt.

När vi vaknade idag, oups runt 5 tiden, så gjorde vi oss i ordning och sen gick vi ner till manly och åt middag på en fin resturang, och sen gick vi bara runt och tog det lugnt, sen tog jag bussen hem till dee why och tog en evighetspromenad därifrån barfota. Efter halva vägen då jag nött sönder mina fötter kom jag på att jag hade faktiskt strumpor i väskan, smart som jag var så satte jag på mig dom och kunde nästan gå normalt igen. Det tog en timme för mig att gå från dee why till wheeler hights. Helt galet! Men nu är jag hemma, försöker få tag i pappa pga flygstrejken och sen tänker jag tvätta mina smutsiga fötter och därefter nöta oth och sova tidigt.

Slänger upp en bild på nya älsklingsklänningen jag köpte på glassons.

puss&kram
/ emelie lindqvist.

Fan i helvete.

Bilden kanske säger allt. Mina föräldrar åker nämligen, eller dom ska åka med det flygbolaget. Och nu är det strejk. Jag hoppas och ber till gud att dom löst det inom 23 dagar. Vilket dom borde gjort, men som sagt. Förvånar mig inte alls att det tar lång tid innan allt faktiskt är okej.

Jag saknar er, så grymt jävla mycket.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13859379.ab

Lycka i otur.

Vaknade imorse runt 10 tiden, skypade med sara, alltid lika kul. Såg att mina pengar kommit in på kontot, begav mig till the mall för att köpa min utklädnad, efter mycket och om men bestämde jag mig för att vara en enkel katt med linser,öron,nos och morrhår,klänning,linser och högklackat. Och när jag väl skulle betala klänningen fungerar inte mitt kort, hur mycket vi än försökte (rött ansikte med andra ord). Försökte ta ut pengar i bankomaten, fungerade inte där heller. Åkte till dee why för att gå in på banken som var stängd, tog nästa buss hem till mig, pratade med hostdad om han kunde hjälpa mig, han kunde inte heller, så jag tog snålsjuts med han och bill till the mall igen, för tydligen så ska banken finnas där också. Den var också stängd, och hostdad gav mig nästa veckas lön. Hur underbar är han inte? Dock kommer jag gå till banken på måndag och fixa allting så han får tillbaka dom så han kan ge mig dom pengarna på fredag istället, annars kommer jag bara göra mig av med dom.

När jag väl fått pengarna gick jag och handlade min inte så billiga klänning (men nu har jag i allafall nyårsklänning och maskeradklänning) och innan jag köpte alla andra prylar, så bestämde sig jennifer för att inte följa med. Vilket betyder att jag heller inte åker. Men nu i efterhand när jag ligger här i sängen, vill jag verkligen till luca, så jag kanske åker dit själv. Dock inte som utklädd. Köpte i allafall guldsmycken när jag ändå var i farten och sen tog jag bussen hem igen.

Så planerna för ikväll ändrades totalt. Så nu står det mellan luca,hemmakväll eller manly. Så jag får se hur det blir med allting. Och även känslan till att vilja åka hem kommer närmare, hem till sara. Saknaden är stor idag. Så mycket som vi pratat nu under senaste, så inser jag bara mer och mer vad jag har att komma hem till, och det gör mig lycklig. Tänk vad kul vi haft, och vad kul vi kommer att ha när jag kommer hem. Som när du är sådär superledsen en dag, och sen andra dagen när du haft en ledsen dag, så är du istället hyperglad. Ungefär så kommer det vara, vi har inte haft empa&sara kvällar på ett halvår nu, tänk vad mycket superkul krafter vi kommer att ha? Jag ser fram emot det! Har även tänkt, och det hade varit perfekt med att åka hem till sverige några dagar efter nyår, en ny start på allting. Varför kan man bara inte få åka hur som helst, när man vill, vart man vill?

24 dagar ♥

puss&kram
/ emelie lindqvist.