Efter fyra månader återförenades vi.

Idag vaknade vi ännu en gång med skratt upp till halsen, jag har nog inte skrattat såhär mycket på 8 månader. Vi skrattar varje dag, varje minut och varje sekund. Vi har så jäkla kul, och jag ångrar inte en minut.

Idag när jag kört bill till skolan så började en storstädning (läs på hög nivå) mamma är här, och då blir det så. Sen efter det tog vi bilen till mitt gamla hem, frensch forest, efter fyra månader trodde jag att tjejerna inte skulle känna igen mig, men tro mig. Det gjorde dom. Dom skrattade, jag läste sagor och lekte för fulla muggar. Gah vad jag saknar dom, hela familjen. Allting. Så inte ett dugg blyga där inte. Vi var där ett bra tag och sen gav jag allihopa flera kramar och ska komma tillbaka vid jul igen.

När vi väl var hemma gick min familj in till mitt hus och jag fixade lite i stora huset. Och nu har vi ätit middag och ska snart börja spela yatzi. Familjen lindqvist är samlad igen, vi spelade nämligen alltid på våra husvagnssemestrar massa yatzi och fia med knuff. Älskar't. Imorgonbitti bär det av till city för att upptäcka allting där och på söndag blir det blue montains (stavning?) Men nu tänker jag vinna ett parti yatzi. Slänger även upp ett par bilder på mina undrbara tjejor.

puss&kram
/ emelie lindqvist.

They are finally here!

Dagen igår gick så otroligt långsamt, men det gör det väl oftast när man väl väntar på något.

Jag tog bussen from cromer till wynyard därefter från wynyard till international airport. Jag köpte två gosedjur, en koala och en nallebjörn och en flagga. Sen satte jag mig med en latte och väntade. Och rätt som det var så stog pappa vid sidan om och tittade innanför grinden, och jag rusade med tårar till dom. Känner ni lyckan och känslan och hur hårstårna reser sig just nu? Jag fick krama om min mamma, pappa och bror efter 8 hela månader. Underbar känsla. Vi tog därefter en taxi efter många kramar och tårar, och vi åkte hem hit packade upp allt godis som dom hade med sig både till denna familj, mig och förra familjen sen massa presenter, chips och min mobil♥ så nu slipper jag den dumma gamla nokian, senare somnade vi efter halv 12 efter mycket skratt och småprat.

Imorse vred och vände sig alla redan klockan 5-6, och till slut började alla skratta åter igen och vi gick därmed upp och tog en promenad till bageriet och införskaffade bröd. Vi har nu ätit frukost, och jag sitter även inne i huset och ska köra iväg bill till skolan, sen ska jag hämta upp min familj och åka till the mall för att handla allting vi behöver inför resan och även lite middag och frukost inför helgen.

Jag kan fortfarande inte tro att dom faktiskt är här, i sydney, med mig.

Ska göra i ordning en lunchlåda till bill nu, och sen ska jag njuta utav dagen, med min familj.

puss&kram
/ emelielindqvist.

Vadå, jag är väl inte så dum?

Min pappa kan ha dom skönaste kommentarerna ibland. ''Alla människor ligger på 50% i smarthet, men för att du ska bli smart så måste du först uppnå 50% men till skillnad mot mig, så ligger jag på 70% och dit uppnår ingen''.

Vadå, påstår du att jag är dum? ;)♥