Bara stå still! För en minut?

Jo det har ju varit tyst här två dagar. Har inte mått nå vidare alls. Gav upp där ett tag. Men nu är jag på fötter igen. I lördags och söndags låg jag bara i sängen, tittade på film, tittade på film och därefter tittade på film. Somnade även titt som tätt också. Två stycken tycka synd om sig själv dagar helt enkelt. Eller ah, mådde illa, magen krånglade och hade en hemsk huvudvärk. Så var väl ''lite sjuk'' ändå.

Anyway, morgonen idag gick jättebra. Mådde även bättre. Så när jag fixat lite smått här hemma skulle jag ta 10:09 bussen (såklart missade jag den). Och gick hem igen. I spöregnet. Eller kan man kalla det hagelregn? För det kändes mer som det. Och sen tog jag nästa buss vid 10:39. Ännu mer dyngsur än jag redan var alltså. Under hela bussresan fick jag prata med älskade bäcken, kanske inte hade så mycket att säga, men det var ändå grejen att få höra hans röst. Hans kloka ord, fåniga funderingar, hela han. Och väl på gymmet träffade jag hanna, fixade ett möte så dom kan väga mig, mäta mig osv och gå igenom massa annat. Körde ett bra pass idag, det gamla vanliga.

Efter gymmet gick vi runt i affärer, bytte även in mina nya jeans som dragkedjan gått sönder på, fick ett helt par nya. Thanks dude! Och sen kikade vi lite på skor. Köpte dock inget. Gjorde klart mina hemliga saker också, finally. Inte en dag för sent, eller jo förresten.

Väl hemma fixade jag det sista, tog ut alla soppor, plocka ur diskmaskinen, tvättade mina (icke längre vita numera) skor och åt lite mat. Eric går fram och tillbaka från köket till arbetsrummet varje minut, jag blir så stressad, och elvis gör samma sak. Bara stå still, relax?! Har haft dåliga dagar sen lördags. Minsta lilla, så irriterar jag mig på det. Och det här tog priset. Så nu tänker jag ta en blöt promenad med elvis, ser inte fram emot det dock. Det får bli en kortis. Inga 45 minuter här inte. Han kanske får en till promenad ikväll beroende på hur det regnar. Time to go!

Tur att jag har mixie när jag har mitt dåliga humör eller är trött. För hon brukar alltid komma fram, ge mig en kram och säga ''i love you!'' Och sen brukar även gaby säga samma sak några minuter efter. Det är kärlek.

puss&kram
/ emelie lindqvist.

En redig bakfylla och en ny medlem.

Igår blev det utgång för fulla muggar. Fixade mig här hemma, sen åkte jag till manly där jag gick till bolaget och därefter till tori där vi drack o pratade om allt och inget. Sen gick vi vidare mot wharfen där alla andra tjejerna var, jenny, louise, amanda, hanna, johanna och rebecca. När vi suttit där ett tag var det dags att gå till shore club. Det blev en galen kväll. Men det blev även en kul kväll. Träffade en daniel där, som jag ska gå dejt med i veckan eller nästa helg, spännande? Eller jag vet inte riktigt om det är spännande. Känns knasigt. Jag slapp även ta taxi och buss denna natt, tori körde hem mig istället. Mycket snällt.Vaknade tidigare imorse, mådde inte allt för bra. Och som jag alltid brukar säga till suzanne. ''Idag har jag varit mycket magsjuk''. Haha. Har mått förjävla dåligt ärligt talat. Men morgonen gick bra, så det var tur det. Inge skrik och gråt som tur var. När klockan blev halv 10 gick jag och la mig och sov. Vaknade sen upp vid 2 tiden, då tog jag bussen till warringah mall och mötte upp hanna och vips, så blev vi medlemmar på gymmet. Nackdelen med det, är att det kostar väldigt mycket pengar, men det lönar sig i slutändan, eller? Och sen bussresan till warringah kostar 3:30$, men snart kan jag lära mig köra bil, så då slipper jag bussen. Måste bara våga sätta mig framför ratten. Vi firade även med donken efter, och sen gick vi runt i affärer och kollade. Jag hittade lite saker (hemliga). Så tyvärr får ni inte veta vad det är för något. Hihi. Och sen tog jag bussen hem vid 17:15 tror jag det var.

Väl hemma har jag inte gjort någonting alls. Ska lägga mig framför någon film, äta min thaimat och därefter sova. Är helt slut, inte undra på. Ska tydligen vänta med mat och sova, kanske blir skype med bästa david. Vad nervös jag blev nu, haha. Nu ska jag sluta skriva, ska fixa lite mer hemliga saker innan. Nu är ni allt nyfikna va? Hehe.

puss&kram
/ emelie lindqvist.

Jag saknar dig bästa vän.


Man kommer alltid att sakna en bästavän. Oavsett.
Kategori: