I going to miss you guys!! <3

Dagarna, veckorna och månaderna har flygit förbi. Och nu börjar allting lida mot sitt slut. Dom flesta åker hem, till uppsala, gävle, örebro. Gah, det kommer inte bli lika kul utan er, ni kommer och är saknade redan nu. Blir ledsen när jag tänker på det. Vissa kanske man inte träffar igen, men vilket jag givetvis hoppas på.

Vi ses i uppsala! Och självklart på andra ställen.
Ni är vänner för livet <3 Ta hand om er fina ni!

Pengaångest.

Dagarna har flygit förbi. Det är redan fredag imorgon. Känns galet. I tisdags mötter jag upp hanna och louise i manly, vi tog en fika och hade det mysigt. Sista gången jag fikade med louise här i sydney. Alltså, jag blir ledsen när jag tänker tanken att vi inte kommer ses förän om kanske 9 månader, om inte tidigare beroende på när jag kommer hem förstås. Tur att vi bara bor någon halvtimme ifrån, så det känns ju bra. Men kan inte tro att dom åker i helgen. Gah, vill inte att dom åker! Anyway, efter fikat åkte vi alla mot varsitt håll, jag jobbade sen på kvällen och det gick bra.
På onsdagen var jag barnvakt fram till 11, gick därefter och la mig och åkte till warringah mall och mötte upp hanna. Betalade för gymmet och gick sen och kollade runt i affärer. Jag måste verkligen köpa skorna. Varför köpte jag dom inte när dom var på rea? Nog för att rean kommer och går hela tiden här borta, men ändå. Aja, får se när jag köper dom, dom kommer ligga i min resväska på hemresan i allafall, haha! Var sen barnvakt från halv 4 tiden.

Idag var alla barn hemma, dagen gick perfekt otroligt nog. Fick även sova till halv 8. Sen var det full rulle. Jag och gaby byggde på hennes brandbil, medans mixie bara gick fram och tillbaka till jenn och eric. Och sen när gaby, mixie och jenn åkte iväg och handlade så la jag sammy så hon fick sova, och då gick jag också och la mig och vilade. Och när dom kom hem så försökte jag och jenn fixa min dator, vi förstog ingenting. Men efter mycket om och men, så fixade vi det. Det trådlösa nätverket var tydligen inaktiverat. Hur? Well, i don't know. Men happy blev jag i allafall. Roliga var att både jag, tori, eric och jenn försökt oss fram, på alla sätt som går. Jag trodde datorn hade gått sönder helt, för ni vet den gamla windows man hade förr i tiden, den gråa rektangulära fula och tråkiga man hade? Ja den kom i allafall upp, startade om datorn igen, och då var det normalt. Men då funkade inte internet istället? Men alla andras gjorde det. Knas. Jag och jenn försökte även göra min dator till en engelsk version, engelsk text och språk, men det fungerade inte riktigt och när vi väl fick igång internet igen, så började jag skriva på facebook, och märkte att ingenting stämde med det jag skrev, allting hade bytt plats, blev livrädd just i dåläget. (Hade gått ett tag och tänkte inte mer på att vi hade ändrat massa i datorn). Tänkte bara att den är verkligen trasig. Men kom sen på mig själv, och den var inte trasig, den fungerar klockrent, som den gjorde innan. Puh! Thanks god!!

Blev även en liten tur till lekparken med sammy och gaby, och sen var det middag och därefter bathtime. Kvällen gick bra, men sammy skrek och grät hysteriskt fram till 9. Men när man kom in genom dörren, ja då skrattade hon som aldrig förr. Söt tjej. Och nu började gaby må dåligt, stackarn. Men hoppas på att det blir bättre strax, annars blir det tyvärr sjukan. Åh, hatar sånt här verkligen.

Väntar in så att klockan ska bli 10 så att jag kan ge sammy drinkfeed, men vet inte ens om hon behöver någon med tanke på att hon drack 240 + 60ml. Så hon kanske inte ens vill ha något, känns dumt att väcka henne nu också. Så får se, sen blir det läggdags, hoppas på en lugn natt.

Imorgon blir det warringah mall och gymmet med hanna, sen mot kvällen blir det sista utgången med amanda (om inte fler) i manly på shore club. Inte okej. Det blev ett långt inlägg det här. But now it is time to go!

''Pappa har alltid rätt''
Vad skulle jag göra utan daniel och pappa?
Jag saknar er så det gör ont!


puss&kram
/ emelie lindqvist.

Gör om, gör rätt!

Den 26 juli till 9 augusti kommer marcus hit! Underbart! :'D ♥ Så nu ska jag börja skriva ner en liten lista på vad han måste ta med sig till mig, haha. Godis och filmer är prio ett. Längtar!

puss&kram
/ emelie lindqvist.