Finally

Jag har äntligen skaffat mig ett visum. Kostade inte så mycket heller, så det var bra. Pappa och jag ska kolla igenom allting när jag slutat ikväll, för just nu jobbar jag 13-21 men har rast nu.
Annars då? Jag och pappa ska åka och titta på billiga resväskor, eller han vet inte om något ännu, ska berätta för honom ikväll att vi kan åka imorgon eller senare i veckan, hihi. Nu tänker jag fortsätta ta det lugnt innan jag återgår till arbetet.

puss&kram / emelie lindqvist.

for real?!

I guess so. Tror min blogg kommer bli mer spännande med en ny design och mer information om australien och själva resan dit och hem och upplevelsen. Hope so. Så design ska väl fixas ikväll eller någon annan dag.

Letar lite resväskor, visum och biljetter. Kanske inte det lättaste?! Resväskor kan jag kolla på i affärer, slipper jag beställa en. Och jag kan klämma och känna också, hihi.
Visum är lite svårare, måste fylla i massa, då menar jag massa.
Och biljetten, ja att försöka hitta den billigaste. Ekonomin tar i litegrann..! Känns som det skiter sig totalt, lär märkas. Åka det ska jag göra. Får låna pengar annars, tjänar ju ändå där nere så kan alltid betala tillbaka.

Känns inte som att det här är verkligt, känns som jag sover, drömmer en dröm som jag bara längtar till. Men ärligt talat, det här är sanning. This is my reality.

Kan berätta lite om boendet. Kommer få eget rum, med en dubbelsäng, samt två soffor. Har egen tv, internet och mat. Får även telefon, antingen med abonnemang eller kontantkort. Jag får se, jag ska bestämma dig där nere hur jag vill göra. Just nu vill jag jobba så mycket jag kan, denna månad (inte så många dagar kvar dock) samt februari och halva mars.

Jag längtar som en galning.
Men den jobbigaste stunden kommer bli när jag väl står på arlanda och ska säga hejdå till alla. Vet inte vilka som kör mig eller så, antingen föräldrarna eller vännerna. Jag får se. Jag ryser när jag bara får tanken att åka bort i över 9 månader. Jag hoppas inte någonting kommer förändras på dom månaderna. Men det kommer det säkert. Kommer missa hela sommaren med mina underbara vänner, jag utan dom? Hallå, det här går ju inte. Får göra det bästa av situationen, hittar nya vänner, men glömmer givetsvis inte dom gamla. Börjar snart gråta. Jag är känslig just nu, hur kommer jag vara när dagen väl är framme?

Ska nog börja med nedräkning tills jag åker, sen nedräkning tills jag kommer hem? Så får det bli. Snart är jag där, sol, bad och jobb! UNDERBART!Ps, längtar tills jag får lägga upp egna bilder på australien, ds.

puss&kram
/ emelie lindqvist.

Ska jag, ska jag inte?

Jeans "Reality"
1299kr, http://www.junkyard.se.


Jeans "Stokes"
899kr, http://www.junkyard.se.


Ziphood "Warm-Up"
329kr, 899kr, http://www.junkyard.se.


Mycka vill ha just nu. Bara att prioritera.
Kategori: