Godistime!

Jaha, dagen har gått fruktansvärt långsamt. Fixade om rummet som ni såg på några tidigare inlägg, har varit och handlat massa smått och gott med mamma, blev faktiskt en hel del. Och även godis som sammiebammie åt upp förra gången, som alltid. Nu nördar jag mig framför datorn, känner också att gud vad jag sitter vid datorn, eller jag sitter väldigt ofta framför den här kameran eller min andra kamera och nördar, samt på bloggen. Must stop with this.

Har pratat med linus ett bra tag, mycket trevligt. Och har även pratat med bästa robert. Nu är planen att fixa något gott att äta och sen kolla om det finns någon bra film på tv. Imorgon ska jag försöka tvinga med någon till västerås, eller om jag bara tar det senare i veckan. Suzanne kunde på fredag troligtsvis. Men nu ska jag kila vidare. Tjo!


19 days.
puss&kram
/ emelie lindqvist.

A day to remember - If it means a lot to you

If you can wait till I get home, then I swear to you that we can make this last.
If you can wait till I get home, then I swear come tomorrow, this will all be in our past. Well it might be for the best.

And hey sweetie, well I need you here tonight.
And I know that you don't wanna be leaving me.
Yeah, you want it, but I can't help it.
I just feel complete when you're by my side.
Kategori:

nästan som nytt


Gjorde om lite i rummet idag. Monterade även upp mitt bord jag fick av min bror, eller pappa gjorde det medans jag och mamma åkte och handlade massa smått och gott. Sen damsugit, dammat, kastat ut mitt skrivbord, flyttat sängen och gjort allmänt fint. Bra läge eller? Åker om 19 dagar. Smart tjej.

Men det blev som nytt alltihop. Är helnöjd. Så i veckan ska jag åka till ikea och shoppa lite. Hihi <3
Kategori: