Planer smids...

Och det kommer bli awsome! Nu gäller det bara att planera och spara.
Samt att få ändan ur vagnen och göra det också. Det blev ju lite jobbigare.

We rock btw.Jag saknar dig så det gör ont just nu!
Jag längtar tills den dagen..
- jag får krama om dig,
- då vi super oss fulla på black tower med jordgubbar och hallon,
- äter massor med kakor, porre, chips och få matkoma, men fortsätter att äta ändå,
- går ut på krogen, inte minnas ett dugg, fråga dagen efter om vad som hände,
- tar galna bilder, som vi sen skrattar åt,
- snackar skit om idioter till killar,
- då vi går i affärer och blir shopaholics,
- då vi bokar andra utomlandsresan tillsammans,
- skapar fler minnen som vi kan rama in,
- när två bästa vänner är nära varandra och inte avskilda bara för att det dumma jordklotet är så stort.

Vi har haft en toppentid tillsammans, känns som jag känt dig i flera år. Men faktum är att jag lärde känna dig då vi bokade våra biljetter till värmen, struntade i allt och alla och bara drog. Ångrar ingenting, kan heller inte sluta skratta åt dramat som kom därefter. Så som du sa, vi har skrattat, gråtit, dansat fötterna av oss tills dom blöder. Vi har satt oss på ett plan och sovit i varandras armar utan att ens känna varandra. Men det behövdes bara en vecka för oss att lära känna, förstå, och inse hur lika vi var.

Even if we are a thousand miles apart, we are still near.
Jag älskar dig, min halva. ♥

Great night! Where and what did we really do..? ;)

Gårdagen tog jag det lugnt, sen mot 1-2 tiden packade jag ihop mina saker och åkte till the mall och mötte upp hanna där vi åt på donken, köpte hårfärg och strumpbyxor och tog sen bussen (lata som vi var, och stressiga) hem till henne. Där jag färgade håret, men såg ingen större förändring, lite besviken där. Vi fixade oss, fördrack och tog våran läskiga promenad via skogen (som jag avskyr mest av allt). Tog bussen till neutral bay och därefter taxi till stationen där vi mötte upp agnes. Och sen vidare mot festen för att fira duncan och fridon. Kvällen blev perfekt! Eller, jag minns faktiskt inte så mycket, bara lite mindre delar. Men det var kul, var på commondore hotel och sen var vi någonstans i kings cross tror jag. Avslutade kvällen rätt tidigt då jag och hanna inte orkade mer, så vi tog varsin buss hem. Somnade nästan direkt.

Morgonen därpå mådde man som man förtjänade, vaknade ett par gånger, drack vatten varje gång och gick somnade om därefter. Vid halv 2 vaknade jag upp helt, gick in och gjorde i ordning toast och nötte oc. Har precis skypat med mamma och pappa och nu väntar jag på att middagen ska bli klar. Skulle egentligen åka till the mall och möta upp hannisen, men det blev inte så då vi insåg att det var försent, visste inte vilka bios det gick och var för trötta. Så det blir en lugn hemma kväll.

Slänger upp lite bilder från gårdagen.
puss&kram
/ emelie lindqvist.