Valborg i manly

Av någon anledning, så ville jag inte riktigt festa, jag ville gå ut och äta en god middag med lite nya vänner och bara ha mysigt. Och så blev det. Middag på en fin resturang och sen glass som efterrätt med hanna och rebecca. Valborg kunde inte bli bättre faktiskt? Jag är helt klart nöjd, och att jag var nykter på en sån här speciell dag, det är ju galet. Men bra. Kanske finns hopp för mig i livet också? Haha. Närå, just kidding.

Tänkte bara slänga upp lite bilder från kvällen och sen sova. Kommer nog somna fort känns det som. Har även skypat med pappa nu ikväll, och lite med mamma. Men vi bestämde oss nu för att skypa mer imorgon. Så imorgon jobbar jag till halv 10 på morgonen sen mot lunch ska jag ta bussen till manly för att möta upp chris. Blir nog en bra söndag, hihi.

New header, again.

Tror jag är riktigt nöjd nu. Inte helt, men mestadels. Hihi. Vad tycker ni?
Kategori:

Plutten då <3

Plutten mådde inte alls bra idag den stackarn. Hon gillar inte att ligga i famnen när hon är vaken, men såhär nedanför låg hon i någon timme eller två. Febrig, hostig, snorig och allmänt ledsen. Grät så hysteriskt mycket innan hon fick ligga såhär. Och nu mår hon bättre men fortfarande trött. Men det var bra mysigt <3 Vill ha egna barn!!